Itt az Anthony Bourdain-film előzetese!

Ezt olvasta már?

Ennél jobb ma már nem történhet veletek!

Tök jó alakbarát süti, akár minden napra! PERFEKT!

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain címmel mutatják be a mozik július 16-án az Anthony Bourdainről szóló dokumentumfilmet, amely talán segíthet megérteni a tévés szakács korai halálát is.

Anthony Bourdain népszerűsége három évvel a halála után sem csökken, még mindig nehéz elfogadni, hogy ez a látszólag mindig életvidám és kalandvágyó ember egyszer csak eldobta magától az életet. Ez a dokumentumfilm talán segít abban, hogy jobban megértsük minden idők egyik leghíresebb tévés szakácsának életét.

Bourdain

Bourdain

A filmet az Oscar-díjas Morgan Neville rendezte, és már az előzetesből is látszik, hogy nagyon alaposan federítette Bourdain életét. A visszaemlékezések mellett a szakács-műsorvezetővel készült interjúkból és archív felvételekből is sokat láthatunk, emellett az egykori forgatások kulisszái mögé is beleshetünk.

A barátok visszaemlékezései szerint Bourdain utazásai és világjárása igazából nem is annyira az ételekről szólt, mintsem arról, hogy próbált jobb emberré válni. Mint azt a rendező is nyilatkozta: “Tony többet tett azért, hogy megértsük egymást, mint bárki más a televíziózás történetében. Megvolt a képessége ahhoz, hogy összekösse az embereket.”

[embedded content]

Anthony Bourdain számára a nagy áttörést a 2000-es év hozta meg, ekkor jelent meg A konyhafőnök vallomásai című könyve, ami nagyon szórakoztatóan, egyben őszintén mutatja be a ‘90-es évek Amerikájának vendéglátását. Bourdain három éve, 61 éves korában lett öngyilkos. A Nem séfnek való vidék című sorozat forgatása közben Budapesten is járt.

Ebből a cikkünkből nagyon sok érdekességet megtudhatsz a sztárséfről.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában