Hoppá! Megszólalt az unokákról Gáspár Bea, nem semmi, ami kiderült

Ezt olvasta már?

A kanyarban sincs unoka – jelentette ki kerek-perec Gáspár Bea. A híresség elmondta: örül lányai sikereinek, és annak, hogy kirepültek a családi fészekből, de egyre gyakrabban eszébe jut, hogy szívesen unokázna már.

Hála Istennek, hogy kirepültek! Tudom, hogy sokaknak szomorú, ha hirtelen megcsappan a család létszáma. De én örülök ennek. A mai modern technika miatt bármikor tudunk telefonálni egymással, akár videóban is. (…) De nincs kilátásban, hogy nagymama legyek… Aztán lehet, hogy egyszer csak meglepődök!

fejtette ki a Borsnak .

Sem Evelin, sem Virág nem tervez babát?

A Gáspár lányok élete igencsak mozgalmas: Evelin a saját vállalkozásait építi, Virág pedig a Hal a tortán műsorban aratott győzelme után a gasztronómia területén folytatja tanulmányait: éppen a franciaországi Vichy-ben tanul a Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum iskola Erasmus-programjának köszönhetően.

„Örülök Virág győzelmének, külön büszke vagyok arra, hogy úgy nyert, hogy én nem segítettem be neki a főzésbe. Igazából azért nem ugrottam ki a bőrömből örömömben, mert nem lepett meg az eredmény. Virág elleste tőlem a fortélyokat, egészen kis kora óta főz, méghozzá nagyon jól. Ha mi forgattunk valahol, ő megoldotta magának az ételt. Viszont mióta felnőtt, már nem kéri ki a véleményemet a főzéssel kapcsolatban. Eddig mindig megkérdezett, hogy bizonyos alapanyagokat mire, hogyan használjon. De most már csak megnézi az interneten, esetleg fellapozza a könyvemet. A nagy családi ebédekre még én főzök, Virág csak akkor segít be, ha éppen jókedvében találom. Már várom, hogy átvegye tőlem a stafétát!”

– nyilatkozta büszkén Bea asszony.

via Bors

Ez is érdekelhet!

Az elmúlt nyarak hőségriadói után meglepő előrejelzés érkezett. Még talán fázni is fogunk idén nyáron? >>>

Mindenki megdöbbent, amikor megjelent Ungár Anikó. Elképesztő, ahogy kinéz >>>

Köpni-nyelni nem tudott Bochkor Gábor. Szorcsik Viki ajánlatott tett: „Gyere hozzám és keljünk fel együtt reggel” >>>

A szomszéd kertész fogta a fokhagymát és olyan helyre dugta a kertben, hogy azóta már minden virágba borult >>>

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában