Berki Mazsi: „Ezért sok anyuka utálni fog”

Ezt olvasta már?

Megmutatja az országnak a főzőtudományát Berki Mazsi. A csinos anyuka öt társával méretteti meg magát a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorában, hétköznap esténként 19:30-tól. Mazsi lapunknak elárulta, mennyire mozog otthonosan a konyhában.

Azt mondanám, elég otthonosan. Szeretek főzni, jól is megy, legalábbis mások ezt mondják – árulta el Mazsi a Borsnak.

Most biztos sok anyuka utálni fog ezért a kijelentésemért, de Emmácska is mindent megeszik, amit elé teszek!

 Igyekszem változatosan, egészségesen főzni neki, de nem tiltom a cukortól sem. Szerintem a mérteken van a hangsúly – tette hozzá, utalva másfél éves Emma Katerinára, akivel nemrég az ügyeletre kellett sietnie a kislány betegsége miatt.

A csinos anyukát a műsorban nem feszélyezte, hogy kamerák előtt, időre kellett főznie: 
Izgatott voltam, persze, de ez egy örömteli stressz volt, úgy érzem, jót hozott ki belőlem! − szögezte le a celebritás, aki mellett további öt híresség: Gáspár Győző, Gáspár Evelin, Kovács Dóra, Tarcsi Zoltán „Jolly”, és Varga Miklós „Joe” is megküzd a pénzjutalomért. 

A műsor tematikája szerint minden nap van egy ügyeletes troll, aki titokban elrontja az ételeket és hátráltatja a többiek munkáját. Mazsi azt ugyan nem árulhatta el, hogy ő maga kerül-e trollszerepbe, azt viszont elismerte, a nyomozásban nem volt a legjobb:

Sajnos mindig magamból indul ki, ezért elhiszem, amit az emberek mondanak nekem. Emiatt nemcsak a játékban, de az életben is meg szoktak vezetni. Igyekszem őszinte emberekkel körül venni magam, ez nem mindig sikerül– ismerte el nevetve némi öniróniával.

A sztáranyuka lapunknak mesélt arról a bizonyos közös fotóról is Győzikével.

Valóban a műsor forgatásán szelfiztünk, de eredetileg nem a nyilvánosság számára készült a fotó. Győzi egy hölgy ismerősének akarta elküldeni privátban, de úgy fest, annyira megtetszett végül neki, hogy nyilvánosan is megosztotta. Ismétlem, nem a nyilvánosság számára készült a kép, de olyan kis lelkes volt, nem akartam elrontani az örömét azzal, hogy megkérem, szedje le – idézte fel a történetet mosolyogva Mazsi, majd elárulta: bár jól kijött Győzivel és a többi versenytársával, tudja, hogy ezek a barátságok nem feltétlenül örök életre köttetnek. Nem valószínű, hogy összejárnának a közeljövőben, de nem is kizárt:

Azt vallom, hogy az igazi barátságok az óvodában és a lövészárokban köttetnek. Ez persze csak egy mondás, de tényleg vannak olyan barátnőim, akikkel húsz éve jóban vagyunk, ez pedig nagy kincs számomra! 

De bevallom őszintén Jolly számát elkértem, mert nagyon szeretem a zenéit, és mint embert is megkedveltem, hasonlóan pozitív felfogású, mint én.

 Még az is elképzelhető, hogy ő fog zenélni a születésnapomon.

Jolly zenél majd Mazsi születésnapján  Fotó: VIASAT3

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában