Alaposan kiakasztotta Gáspár Győző Wossala Rozinát

Ezt olvasta már?

Nem nagyon értjük, hogy a hetedikes korú srác miért gondolta ezt jó ötletnek.

Képernyőfotó 2023-04-18 - 23.33.28.png

Amióta léteznek úgynevezett markolós játékautomaták, ahol különböző ajándékokat, de főleg plüssöket lehet nyerni, azóta vannak olyan gyerekek is, akik előszeretettel keresik a biztos nyereményhez vezető kiskapukat. Az egyik legkecsegtetőbb út minden bizonnyal a gép többnyire nagyobb méretű ajta, ahol egy óvodás lazán befér, kifele azonban már nem szokott ilyen jól működni a terv, és rendszerint csapdába esnek.

Nos, így járt most egy észak-karolinai fiú is, aki szintén egy játék reményében paszírozta be magát egy helyi vidámpark automatájába, visszafele viszont a befelé nyíló ajtó már teljesen útját állta. Itt muszáj megemlíteni, hogy

a történet főszereplője ezúttal nem egy 4-5 éves, hanem egy 13 éves fiú,

aki kora és termete miatt már befelé sem világos, hogy jutott be, kiszabadulása pedig önerőből gyakorlatilag lehetetlen volt.

A fiút a park munkatársai és a mentősök közösen szabadították ki végül az üvegkalitkából, apróbb sérülései ellátása után pedig visszaadták a kísérőjének. Lopási kísérlet miatt ugyan nem indult eljárás ellene, viszont egy egész évre kitiltották őt a vidámparkból. A meg nem nevezett kamaszról több fotó is készült a gépben ücsörögve, amelyek rögtön nagy népszerűségre tettek szert az interneten, de valószínűleg ő ezekkel már nem nagyon fog eldicsekedni.

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában