A nagymamák világát megéneklő magyar étterem került a Michelin-kalauz fókuszába

Ezt olvasta már?

Töltsünk néhány percet Tóth Szilárddal! 

A Michelin-kalauz Youtube-csatornája legújabb videójában magyarországi utazásra kalauzolja a nézőket, mint a videó leírásából kiderül, szeretnék bemutatni az ország kincseit, séfjeit, termékeit és termelőit. Ezen belül is most a Tóth Szilárd séf-tulajdonos által vezetett Saltot rakják a középpontba, mely 2021-ben kapta meg a Michelin-csillagot.

Mint írják, a Salt az okosan felépített és kreatív menüsoraihoz rengeteg különféle technikát alkalmaz,

mint például az erjesztést és a pácolást, és a fenntartható gasztronómia iránti erős elkötelezettsége miatt az éttermet a Michelin is kiemeli, mint a Zöld Kezdeményezések egyikét.

[embedded content]

A videóban Tóth Szilárdot hallhatjuk, amint magyarul mesél többek között a növényekkel való kapcsolatról, a természet értékeire való rácsodálkozásról és a tányérok titkairól, Máté Boldizsár étteremvezető pedig a csapatmunka működésébe avat be.

A Salt legutóbb a parajdi sóbányában alakított nagyot, de korábban már bekerültek a világ vezető cukrászmagazinjába, és a budapesti éttermek közé is, melyeket nagyon szerettünk tavaly. A legújabb printmagazinunkban pedig nagy cikkben írunk róluk.

(Fotók: Fekete Antonio Designfood / So Good Magazine / Salt Restaurant Budapest) 

FOLYTASD EZZEL

A 38. emeleten nyílt pincének az egész világ a csodájára jár

Már elképzelni is ínycsiklandó azt a bort, amit az ókori jeruzsálemiek ittak

Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!

Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában