Odavagyunk a darált húsos kajákért, mert ezer és egy verziójuk van, így soha nem lehet megunni őket. Ráadásul nagy konyhai múltra sincs szükséged ahhoz, hogy elkészítsd, és viríts egy nagyot a család vagy a barátok előtt!
A pasticcio, a görögök rakott tésztája már látványra sem hétköznapi, mindenképpen készítsétek el! Krémes besamel mártás, rengeteg hús és még több tészta, a tetején meg lágyan olvadozó parmezán. A pasticcio életed tésztája lesz!
Az olaszok egyik legnagyobb klasszikusát hoztuk el nektek, és annyit mondhatunk: nagyon megértjük őket, mert ez a kaja több mint zseniális! Ha eddig még csak az amerikai olaszokról szóló filmekben láttad ezt a fogást, itt az ideje összedobnod!
Naná, hogy a rakott krumplit is felturbóztuk, mert bár imádjuk a klasszik kajákat is, de ha egyszer lehet rajtuk csavarni egyet, miért is ne tegyük meg?! Csekkold te is, hidd el, jól fogsz járni!
Nemcsak a tésztanagyhatalom olaszok tudnak tuti tésztás ételeket virítani, hanem az oroszok is! A pelmenyi az orosz gasztronómia egyik különlegessége, és ha egyszer megkóstolod, biztosan te is a rajongója leszel!
Ha szereted az édesburgonyát – márpedig miért ne szeretnéd, amikor szuperfinom –, akkor készítsd el ezt a rakott krumplit! Akkor is bátran kanalazhatod, ha éppen diétázol, vagy csak odafigyelsz arra, mi kerül a tányérodra!
A darált hús és a rakott cuccok a legjobb barátok, amióta világ a világ. Zé most egy olyan receptet mutat, ami könnyedebb, mint a rakott krumpli, nagyon szaftos, nagyon tejfölös – tökéletes nyári ebéd.
Ha villámgyorsan szeretnéd összepattintani az ebédet vagy a vacsorát, akkor ajánljuk magunkat, vagyis Lilla receptjét. A gyerekkorodból ismerős húsos makarónit pillanatok alatt elkészítheted, és már csavarhatod is a villára!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!