7 nap, 7 recept – Jani kedvenc ételei

Ezt olvasta már?

Gyorséttermi kaja ütős, házi kivitelben

Más zöldséggel is simán kombinálhatjátok

Haladunk tovább szép sorban az SK arcok kedvenc ételeivel, ezúttal minden hamburgerek és pizzák királya, Jancsa Jani van soron. Szerintünk tartogat meglepetéseket a fiú, szóval érdemes továbbgörgetni!

Jani termetéhez és étvágyához mérten nem is csodálkoztunk, hogy egy ilyen könnyed fogással szereti indítani a napot. Ne is várjatok vele húsvétig, csak a következő ráérős reggeletekig, aztán pedig készítsetek egy nagy bögre kávét/teát, bújjatok vissza a paplan alá, és élvezzétek a semmittevést! 

Marhaszegyes-buggyantott tojásos szendvics

Ha azonban valami valóban laza (és húsmentes!) ebédre vágyik, akkor egy frankó juhtúrós gombára sosem tud nemet mondani. Nem is hinnétek, mennyire egyszerű, szóval aki még csak mostanában ismerkedik a konyhafelszereléssel, az is bátran veselkedjen neki, mert a sikerélmény garantált. Meg hát ugye egy rántott sztoriról beszélünk, aminél kevés jobb dolog van. 

Juhtúróval töltött gomba

Ja de, a rántott Breaking Bad-csirke! Lajos videója valósággal felrobbantotta a netet, úgyhogy nem csoda, hogy azonnal beírta magát Jani kedvencei közé is. Micsoda, hogy még nem láttátok?!?!?! Akkor azonnal kattintsatok, mert ezt MUSZÁJ tesztelni! 

Breaking Bad csirke

Természetesen nem lehet teljes a Jani-lista hambi nélkül, szóval álljon itt az egyik legnagyobb kedvence – a sok közül. A legtöbb Juicy Lucy burgernek a húspogácsába töltött sajt a lényege, de mi nem álltunk meg itt! A sajt ugyanis rögtön háromféle, érkezik még mellé egy kis pirított hagymás bacon, hogy aztán ezek mind egyetlen giga húspogácsában érjenek véget a BACONFONATON megpihenve. Igen, jól olvastátok. 

Juicy Lucy burger

Néha tényleg az egyszerű dolgok a legnagyszerűbbek, és hát nem lehet mindig triplaszintes burgereken élni. Egy jó tökfőzeléknek márpedig nehéz ellenállni, milyen kár, hogy nem lehet egész évben frisset kapni. Most még viszont egész jó esélyetek van rá, szóval irány a piac, és persze ne felejtsetek el venni hozzá egy hatalmas csokor kaprot sem, mert úgy az igazi!

tökfőzelék
Tökfőzelék

Bár Jani nemrég kapta meg a hivatalos AVPN elismerést a Donna Mamma pizzáival, sajnos nem minden lakásban fér el egy fatüzelésű kemence. 😀 Na meg nem is mindig van kedvünk ehhez az egész kelesztés-dagasztás-nyújtás témához, egy pizzához viszont annál inkább. Az ilyen esetekben jó, ha tarsolyban van egy hasonló pikk-pakk recept, amihez már csak a társaság hiányzik. 

Quesadilla-pizza

Nem is baj, ha megspóroltatok némi időt és energiát a quesadilla-pizzával, ugyanis ha cannolit szeretnétek készíteni, arra szükség lesz. Ez viszont ne tartsa vissza senki emberfiát, ugyanis az olaszok egyik legkirályabb édességéről van szó (szigorúan a tiramisu után!). Villantós sütinek és vendégvárónak keresve sem találtok jobbat, és ha végre-valahára ismét mehetünk külföldre, Olaszországban ez legyen az első édes cucc, amit megkóstoltok! 

Cannoli

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában