5+1 hely Budapesten, ahol élmény a meccsnézés

Ezt olvasta már?

Minden hozzávalója ultrakönnyen beszerezhető

Laktató egytálétel

Hirdetés

A foci Európa-bajnokság elkerülhetetlenül a mindennapjaink része június 11. óta. Az izgalmas meccsekre bőven kijutott gólokból és drámából is.

Hirdetés

Az nem kérdés, hogy a közös meccsnézés és szurkolás szuper csapatépítő program, úgyhogy összeszedtünk néhány Budapesten található helyet, ahol tuti találtok egy szélesvásznú tévét. 

MECCSNÉZÉS BUDÁN

A “Budán lakni, Pesten élni” mondás az Eb idején érvényét veszti, ugyanis a budai helyek is felkészülten várják a közvetítéseket.

Jégkert

A Széna tér mellett található helyen csapolt sörből nem lesz hiány, ugyanis 36-féle várja a szomjas szurkolókat a pultban. A védettségi igazolvány és maszk nélkül látogatható kerthelyiségben nem csak inni lehet: óriás hamburgerek és különböző bisztrókaják sorakoznak az étlapon. A 4 főre szóló kocsmatál biztosan a következő hetek slágere lesz. 

Meccsnézés Budapesten - Jégkert
(Fotó: Jégkert Facebook)

Hinta

A Testnevelési Egyetem kampuszán nyílt helyen újraélhetjük a bohó és fiatal egyetemista éveket – itt garantáltan több ifjú titánnal lehet osztozni a gólörömben! Kajafronton prémium sushitálak elérhetőek jelenleg, a meccsnézős snackek helyett a borlapról érdemes csemegézni. 

Meccsnézés Budapesten - Hinta
(Fotó: Hinta Facebook)

MECCSNÉZÉS PESTEN

A pesti bulinegyed egyértelműen egy hatalmas, egybefüggő szurkolói zónává alakul a fociszezonra, ahol jó eséllyel találkozunk itt élő külföldiekkel is. Magyar meccsnapon készüljetek világraszóló tömegre! 

Zsiráf

A Nyugati melletti egység egy igazi oázis a belváros betonrengetegében. Estére viszont a békés zöldterület lelkes drukkerek tanyájává válik. Szurkolni nemcsak az asztaloktól lehet, hanem a fűbe is nyugodtan lehuppanhatunk egy itallal, csak vigyünk pokrócot! 🙂 A korábbi lángos helyett a meccsek alatt nachosszal és hasonló snackekkel csillapíthatjuk az éhségünket. A Zsiráf egyébként nemsokára a budai oldalt is beveszi, és a Millenáris Parkban nyit új egységet.

Meccsnézés Budapesten - Zsiráf
(Fotó: Zsiráf Facebook)

Akvárium

Budapesten a Deák Ferenc tér csütörtöktől szombatig eleve olyan, mint egy fesztivál – ezt a meccsek csak fokozzák, és heti 7 napra nyújtják a szórakozást. A hűsítő italokhoz megújult étlappal rukkoltak elő, amire nem egyszerűbb kaják kerültek, mint kacsamelles poké bowl, bárányburger vagy garnélás taco. Az Akváriumhoz érdemes korán érkezni, egyrészt, mert nincs lehetőség asztalfoglalásra, másrészt, mert az új ételek hétköznap 15-18 óra között, illetve hétvégén 14-17 óra között féláron kaphatóak! 

Meccsnézés Budapesten - Akvárium
(Fotó: Akvárium Facebook)

Műjég

A belvárostól egy lépéssel arrébb, a Műjég is Eb-kompatibilissé változott, ugyanis jég vagy csónakázótó helyett műfű és asztalok kerültek a területre. A hivatalos szurkolói zónába való belépéshez védettségi igazolvány szükséges. A hely tuti magával ragadja azokat is, akik nem nagy foci-fanatikusok, mert a Vajdahunyad vár árnyéka teljesen egyedi élményt szolgáltat. A környéken nem igazán van bolt, épp ezért viszonylag széles ételkínálattal rendelkeznek, a pizza, a hamburger és a mexikói konyha szerelmesei sem maradnak éhen. 

Meccsnézés Budapesten - Városligeti Műjégpálya
(Fotó: Városligeti Műjégpálya Facebook)

+1 Budapesten, ami nem is Buda, nem is Pest

Champs Margitsziget

Félúton Buda és Pest között, a város kedvenc szigetén is hangosan tombolhatunk. A Champs Sziget 400 fő befogadására alkalmas, hatalmas kertjében kényelmes raklapbútorokról nézhetitek az óriás tévéket. A hamburgerek, pizzák és tipikus bisztrókaják mellett sör- és borkorcsolyákban sincs hiány, vega vagy húsimádó lehetőségek közül is választhatunk. 

Borítókép: Akvárium Klub Facebook oldala.

Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!   

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában