5 krémes pudingrecept, amitől eláll a szavad | Street Kitchen

Ezt olvasta már?

Tejfehérje és tojásallergiások figyelem!

Szerintünk akkor is el fog fogyni, ha megduplázzátok az adagot

Fehér csokis, amarettós vagy mogyoróvajas puding – melyiket kanalaznád? Tudod mit?! Nem kell választanod, kóstold végig őket szépen, sorban! Most megmutatjuk, hogy készítsd el életed pudingjait.

Már egy egyszerű vaníliapuding is képes beragyogni a legborúsabb napot is – gondolj bele, mi történik akkor, ha fehér csokival vagy mogyorókrémmel is felturbózod. Magic! És most itt van neked egy helyen az összes tuti pudingrecept!

A vaníliapudingra képtelenség nemet mondani, főleg, ha házi! Pár perc alatt összedobhatod, semmi extra hozzávalóra nincs szükség, egyetlen hátránya van csak: nagyon hamar elfogy.

házi vaníliapuding
Vaníliapuding

Mi nem ismerünk olyan embert, aki ne szeretné a mogyoróvajat – már az is gyönyörűség, ha magában kanalazzuk az üvegből. Mogyoróvajjal szebb az élet, egyértelmű, hogy a pudingban is ott a helye!

Mogyoróvajas quinoa puding

A puding igazi megúszós édesség, és ha még egy kis csavart is teszünk bele, egészen új pudingdimenziókba juthatunk el. 🙂 Nóri amarettólikőrös verziója telitalálat, de ha neked épp a narancslikőr a favoritod, azzal is készítheted, mindenhogyan finom! Ez egy megúszós, de tuti pudingrecept!

Amarettós-kakaós puding
Amarettós-kakaós puding

A pudingot millióféleképpen elkészíthetjük, tényleg csak a fantáziánk szab határt annak, hogy éppen mivel variáljuk. Lilla most egy fehér csokis verziót mutat meg – isteni, ennyit már előre elárulhatunk!

Fehércsoki puding

A tejbegríz és a vaníliapuding külön-külön is finomak, de együtt igazán ütős párost alkotnak. Ez a vaníliás grízpuding körülbelül 20 percet kér az életedből, cserébe pedig igazán édes pillanatokkal ajándékoz meg.

Ez egy igen különleges, egyben látványos pudingrecept!

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában