Várandósan áll majd oltár elé Kiss Anna Laura: az orvosait is meglepte terhességével a Drága örökösök sztárja

Ezt olvasta már?

Egyik legboldogabb időszakát éli, pedig pár éve nem gondolta volna, hogy nőgyógyászati problémája miatt ilyen hamar és ennyire zökkenőmentesen teljesül majd a legnagyobb álma, hogy édesanya lesz.

(A legfrissebb hírek itt)

Már szépen gömbölyödik Kiss Anna Laura pocakja, a terhesség 25. hetében jár a csinos színésznő /Fotó: Dobai Attila

Már szépen gömbölyödik Kiss Anna Laura pocakja, a terhesség 25. hetében jár a csinos színésznő /Fotó: Dobai Attila

– Mindig is fiatalon szerettem volna anya lenni, abszolút tervezett volt a baba – kezdte lapunknak a színésznő. – Tavalyelőtt mindennek alaposan utánajártam, ami a gyermekvállalással kapcsolatos, sajnos erre nagy szükség volt. Mivel csak egy petevezetékem van, és azzal is volt probléma, az orvosok is azt tanácsolták, hogy harmincéves kor előtt ajánlott próbálkozni, így kisebb a komplikáció esélye. Azt is elmondták, hogy így nehezebb lesz természetes úton teherbe esnem, de nem szabad feladni a próbálkozást. Szerencsére nem így alakult, és hamar összejött a baba. Amikor pozitív lett a teszt, meglepődtem, hogy babát várok, hirtelen fel sem fogtam, hogy anya leszek.

A színésznő és kedvese 2019 óta alkot egy párt, egy közös barátjuk által ismerkedtek meg. Jelenleg már jegyben járnak, Anna pedig azt is elmondta lapunknak, hogy egybekelnek-e a pici érkezése előtt.

Most egy kicsit megborult a sorrend, hiszen klasszikusan az esküvő van előbb, és utána jön a baba, ennek ellenére mindenképp szeretnénk összeházasodni a kisfiunk születése előtt. A jelenlegi helyzet miatt sajnos nem tudunk nagy lagzit tartani, valószínűleg csak két tanú előtt mondjuk majd ki az igent, de nem gond. Amint lehet, tartunk egy nagy esküvőt, olyat, amilyenről mindig is álmodoztam – folytatta az RTL Klub sztárja.

Anna mindig is arról álmodozott, hogy fiús anyuka lesz, így amikor kiderült, milyen nemű a baba, nagyon örült.

(Ez is érdekelheti: Hoppá: megmutatta hibátlan alakját a Drága örökösök Varga Stefije)

A csinos színésznő Varga Stefániát, Ökörapáti kocsmárosát alakította a Drága örökösök című sorozatban /Fotó: RTL

A csinos színésznő Varga Stefániát, Ökörapáti kocsmárosát alakította a Drága örökösök című sorozatban /Fotó: RTL

– Szerintem egy lány már nagyon kicsi korában eldönti, hogy fiút vagy lányt szeretne. Én pedig mindig is úgy láttam magamat, hogy fiús anyuka vagyok. Persze ha kislányt hordanék a szívem alatt, annak is örülnék, de így a legjobb – jegyezte meg a kismama, akinek az első trimeszterrel ellentétben már nincsenek rosszullétei. – A nyolcadik hétig nem volt semmi bajom, majd ez egy pillanat alatt megváltozott. Rosszul voltam, émelyegtem, volt, hogy egy hétig csak rántott húst tudtam enni, majd később pedig már undorodtam tőle. Ez egy ilyen időszak, de szerencsére a harmadik hónap után minden rosszullét megszűnt.

Anna és szerelme már megkezdte az előkészületeket a baba érkezésére, első lépésként pedig olyan otthont választottak, ahol a picinek saját szobája lesz.

– Nemrég nagyobb lakásba költöztünk, és elkezdtük kialakítani a babaszobát is. Szeretek kis ruhákat venni, nézegetem, és várom, hogy milyen jó lesz, amikor már ezeket viselheti. Persze babonás is vagyok, így egyelőre nem sok mindent vettünk meg.

Titkolják a kiválasztott nevet

A színésznő és kedvese megvárják gyermekük születését, és csak utána döntenek végleg a nevéről.

– Már a nevét is tudjuk, de egyelőre nem szeretném elárulni, mert ha megszületik, és úgy látjuk, hogy nem passzol hozzá, akkor lehet, hogy máshogy nevezzük el – mondta Anna.

(Ez is érdekelheti: Óriási örömhír: eljegyezte szerelmét a Drága örökösök sztárja, Molnár Gusztáv)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!EXTRA AJÁNLÓ
Visszaszámlálás: így készítsük fel külsőnket 14 hét alatt nyárra (x)
Ezzel a KVÍZzel beléphetünk a mágia birodalmába! (x)
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img