Till Attila házasságának nem mindenki örült: Csonka András meglepő dolgot árult el

Ezt olvasta már?

Till Attila 2002-ben debütált a TV2 képernyőjén a Big Brother című realityben, amit ő, illetve Liptai Claudia vezetett. Még ugyanebben az évben elindította Propaganda című műsorát, amiért három évvel később Pulitzer-emlékdíjat kapott. 

Tilla a magánéletében is sikeres, évtizedek óta házas, feleségét, Korpás Krisztinát a kilencvenes évek végén, a TV3-nál ismerte meg. 

Till Attila házassága

Az első randevú után egy héttel Till Attila már össze is költözött Krisztinával, akkora volt a szerelem. Négy hónappal később házasodtak össze, egy héttel az esküvő után pedig Korpás Krisztina már várandós volt első gyermekükkel. 

Az idilli házasságban élő páros egyik legjobb barátja évtizedek óta Csonka András, aki érdekes dolgot árult el arról, anno miért nem örült annak, hogy a barátai egymásra találtak. 

– Annyira azért nem örültem ennek a házasságnak, mert ha a barátnők férjhez mennek, gyerekeket szülnek, akkor rám már kevesebb idő jut. De Tilla és Kriszta esetében ez nem így történt. Ők tényleg a barátaim, mégpedig aranykártyásak, ami azt jelenti: bármi történjék, én ott vagyok nekik, és ők is nekem – mesélte Csonka András a Story magazinnak. 

Az 57 éves színész még a kilencvenes évek elején ismerkedett össze Krisztával, akit a nő édesanyján, a szinkronrendező Juhász Annán keresztül ismert meg. Rengeteget jártak akkoriban bulizni, hatalmas volt közöttük az összhang. 

Tillát akkor ismerte meg, amikor Krisztát egy vidéki szépségverseny után kitette a háza előtt. Az “ismeretlen srác” már várta őt, ekkor lettek bemutatva egymásnak. Szerencsére nagyon szimpatikusak voltak egymásnak, így elképesztően hamar mély barátság szövődött közöttük. 

Istenes László ritkán látott felesége

A válása után a tévés óvatosabb volt, de miután több mint két évtizeddel ezelőtt megismerte Katát, a nő hamar eloszlatta a kétségeit. 2000. július 15-én házasodtak össze, ugyanebben az évben megszületett Franciska lányuk, 2006-ban pedig Benedek fiuk.

Szily Nóra vendége ezúttal Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, hogy milyen tényezők állhatnak az érzelmi evés hátterében. Az ezzel kapcsolatos hiányokról és a lehetséges megoldásokról is beszélgetnek: hogyan birkózhatunk meg ezekkel a sokakat érintő problémával? Többek között ezekre is választ kapunk majd az áprilisi Femina Klub estjén.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. április 25. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában