Tengerparton mondaná ki az igent Szűcs Judith: titkos esküvőt tervez az énekesnő

Ezt olvasta már?

– Rengeteget utaztunk korábban, de ez az utóbbi időben nem volt lehetséges, idén is csak egy eldugott balatoni nyaralást tervezünk. Az ismertségem miatt nem szeretnék tömeges helyen strandolni a párommal, inkább csendesen pihenünk – kezdte a Blikknek Szűcs Judith, akin az utóbbi időszak nagyon sokat változtatott.

(A legfrissebb hírek itt)

A korábbi pezsgés helyett ma már inkább a csendre szavaz, otthon sokszor még a tévét is kikapcsolja, de a közösségi oldalait is ritkán látogatja.

– Valahogy megváltozott bennem valami, jobban szeretem már a csöndet. A színpadot és a fellépéseket imádom, de az utazást már kevésbé. Egyrészt sok időt elvesz, másrészt pedig van mostanában bennem valami megmagyarázhatatlan félelem az autóban. Sokszor eszembe jut, mi van, ha elalszik a sofőr vagy épp elhúz mellettünk egy kamion és összerázkódom, amikor megremeg az autó. Éppen ezért kevesebb fellépést vállalok már, mint korábban. Jól esett az utóbbi időben többet pihenni, együtt lenni a családommal, el is határoztam, hogy a jövőben is arra fogok törekedni, hogy minél több időt töltsek a szeretteimmel. Vannak felkéréseim, de már válogatok közülük, nem szeretnék órákig utazni egy-egy fellépésre, hisz ez rengeteg időt vesz el – árulta el az énekesnő.

Noha Judithék továbbra is tervezik az esküvőt titokzatos kedvesével, időpontot még nem tűztek ki. Az énekesnő nem vágyik nagy lagzira, inkább csendes, titkos, „mezítlábas” ceremóniát képzelt el magának.

– Nem vagyok nagy lagzis típus, és ha lesz is esküvőnk, az titokban lesz majd. A nagy lakodalommal szemben inkább egy mezítlábas, tengerparti esküvőt tudnék elképzelni. De ez most nem is olyan fontos nekünk, nekem bőven elég a tudat, hogy ez egy nagy szerelem, egy életre szóló kaland, amire nagyon vigyázok! – szögezte le Judith.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img