Soha nem találkoztak még személyesen, Zoomon keresztül házasodtak össze a fiatalok

Ezt olvasta már?

Elég stresszes tud lenni, ha az ember Zoomon keresztül bonyolít le egy fontosabb megbeszélést, hát akkor milyen lehet egy esküvő?

 A történet főszereplői pontosan ezt csinálták. Ayse és Darrin soha nem találkoztak személyesen, hála a járvány okozta lezárásoknak, korlátozásoknak, azonban az internetes ismerkedésük odáig vezetett, hogy össze is házasodtak.

Mindezt persze Zoomon keresztül. A két fél kezdetben a Facebookon ismerkedett össze, ami végül sokkal komolyabbra fordult.

Ayse egyébként Darrin édesanyjával, Kendával vette fel a kapcsolatot, aki később bemutatta őt a fiának, mondván korban passzolnak egymáshoz, illetve jó lene, ha ismerne valakit Angliából is, ugyanis ő maga az USA-ban él.

A két fiatal tavaly júliusban kezdett el beszélgetni, és szinte folyamatosan tartották a kapcsolatot telefonon, de még az öt órás időeltolódás sem okozott gondot nekik.

Ayse időközben nekilátott, hogy megtervezze a repülőutat Detroitba, azonban a járvány miatt lehetetlenné vált bejutni az USA-ba. Egyik alkalommal 15 napot kellett Mexikóban töltenie, azonban a határnál mégis visszafordították. Ekkor voltak a legközelebb egymáshoz, de a korlátozások miatt nem jutott be a városba.

 A pár így kénytelen volt a Zoomnál maradni, illetve úgy kedveskedtek egymásnak, hogy mindenféle apróságot, kaját rendeltek a másiknak.

Aztán idén májusban, Darrin megkérte kedvese kezét, majd össze is házasodtak a Zoomon keresztül, a ceremónián pedig több barát és családtag is részt vett.

(Metro)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img