Sandra Bullock és sármos párja 7 éve elválaszthatatlanok: Bryan a színésznő élete szerelme

Ezt olvasta már?

Sandra Bullock az élő bizonyíték arra, hogy egy nő ötven fölött is megtalálhatja az igazit. Mielőtt még összesodorta volna az élet Bryan Randall-lal, Jesse James felesége volt, ám a férfi félrelépett egy sztriptíztáncosnővel. A megcsalási botrány kitörése váláshoz vezetett.

A színésznő ötvenéves volt, amikor ismét komoly kapcsolata lett, Bryan a kisfia, Louis ötödik születésnapi buliján fotózott. A férfival egyből szimpatizálni kezdtek, így végül adtak egy esélyt kettejüknek, ami életük egyik legjobb döntésének bizonyult.

Sandra Bullock párja, Bryan Randall

Bullock és Randall idén januárban ünnepelték kapcsolatuk hetedik évfordulóját. Jól megvannak, egy igazi családdá kovácsolódtak össze, erről a színésznő a Red Table Talk műsorban mesélt.

profimedia-0645885190

Fotó: Profimedia / Backgrid

– Megtaláltam életem szerelmét, két gyönyörű gyermekünk van, vagyis három, mert neki van egy idősebb lánya. Ez a legjobb dolog a világon – fogalmazta.

Bullock két gyermeket fogadott örökbe, Louist 2010-ben adoptálta, amikor a kicsi még csak három hónapos volt, öt évvel később egy kislányt is magához fogadott, aki a Laila nevet kapta. Amikor második gyerekének örökbefogadását intézte, akkor még a párjával csak pár hónapja alkottak egy párt. Amikor bevallotta neki, hogy szeretné bővíteni a családját, a férfi nagyon örült a hírnek, de persze volt némi félelem is benne.

A férfi mindenben támogatja, ráadásul szerinte egy nagyon jó édesapa, aki a sajátjaként szereti Louist és Lailát. Persze az ő kapcsolatuk sem tökéletes.

– Nem mindig értek vele egyet, és ő sem velem – vallotta be.

Bár a válás hatalmas törést okozott benne, visszatekintve örül, hogy így alakult az élete.

– Annyira örülök, hogy az univerzum megváratott engem, hogy egy jó emberrel alapítsak családot.

Nincs a terveik között az esküvő, mindkettejüknek a gyerekek az elsők.

– Nincs szükségem papírra ahhoz, hogy odaadó partner és anya legyek.

2022-ben Bullock az Entertainment Tonightnak bevallotta, hogy visszavonul a színészkedéstől annak érdekében, hogy még több időt tölthessen a szeretteivel.

– Amikor dolgozom, akkor nagyon komolyan veszem a munkám, viszont most a hét 24 órájában a babáimmal és a családommal akarok lenni.

Matthew McConaughey felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Matthew McConaughey felesége.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában