Roy végleg elkelt! – esküvői fotók | BorsOnline

Ezt olvasta már?

Néhány nappal ezelőtt titokban elvette szerelmét a Roy & Ádám együttes frontembere, Kohánszky Roy.

Néhány nappal ezelőtt titokban elvette szerelmét a Roy & Ádám együttes frontembere, Kohánszky Roy.

A zenész elsőként a Borsnak nyilatkozott és adott át fotókat életük nagy napjáról.

Túl vagyok már néhány komoly párkapcsolaton, de Anna az első olyan nő az életemben, akit feleségemként is el tudtam képzelni magam mellett. Azt hiszem, végleg elkeltem, ez volt életem első és utolsó esküvője – kezdte a Borsnak Roy.

Megtudtuk, hogy az énekes újdonsült feleségének édesapja lelkész, ezért szükséges és elengedhetetlen volt az ifjú pár számára is, hogy szentesített kapcsolatuk legyen, mielőtt belevágnak a közös életbe.

Az egészségügyben dolgozó Anna és Roy közt hagyományos leánykérésre nem került sor, elmondásuk szerint inkább csak megbeszélték, hogy meglépik ezt a fontos döntést a kapcsolatukban, mely már nyolc éve tart.

– Az egész egy szerencsés véletlennel, egy sorsszerű találkozással indult: Abonyban egy koncert után ismerkedtünk meg, ahol a színpadról lejőve elkezdtünk beszélgetni, ám itt még nem történt semmi kettőnk között, csak jóval később, amikor Szolnokon jártunk újra a csapattal egy zenei táborban egymásba botlottunk, és innentől kezdve számítunk mi ketten egy párnak – mesélte a Borsnak a zenész.

Roy és Anna egy játszótéren fotózkodtak

Az esküvő részleteiről Royék annyit árultak el a Borsnak, hogy csak a szűk családdal tartották meg Budapesten, a nagyobb lagzira tervezik meghívni majd talán jövőre a barátokat is, a zenésztársakat egybekötve egy lakás- vagy házavató bulival. Egyébként a buli azért most sem maradhatott el, az esemény kétnaposra sikerült. Jelen volt a zenész korábbi kapcsolatából született gyermeke is.

Roy és Anna egy játszótéren fotózkodtak

A fiam volt a tanúm, ami jó érzéssel töltött el! – árulta el a Roy & Ádám együttes frontembere.

Izgalmas és sokat sejtető helyszínt választottak esküvői fotózásukra is: egy játszóteret. Így hát adódik a kérdés: közös gyermeket is szeretnének?

– Olyan egyértelmű volt a kezdettől, hogy mi együtt még családot is alapíthatunk, ezért döntöttünk a házasság mellett, nekünk fontos ez a hivatalos kötelék – nyilatkozta a Borsnak Roy, aki már új családi fészek kialakításán dolgozik.

Roy és Anna egy játszótéren fotózkodtak


Babával jobb lenne egy kicsit kijjebb a városból, ezért tervezgetünk egy kicsit nagyobb családi otthont, de nem akarunk nagyon kimenni sem a városból, mert mindkettőnk munkája a fővároshoz köt, így Kerepesre esett a választásunk. A vidéki jó levegő, és a nagyobb tér miatt úgy tűnik, építkezni fogunk – mesélték nekünk bizakodva.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img