Repülőgépen adták össze a párt. – nlc.hu

Ezt olvasta már?

Az utasok kissé meglepődtek, amikor a VA841-es járaton megjelent Tottie Goldsmith ausztrál színésznő és énekes, de nem mint utazó celeb, hanem mint egy éppen történő esküvő házigazdája. A pár egy kicsit korábbra tervezte a ceremóniát, de a koronavírus náluk is bekavart, az első időpontot el kellett halasztani a korlátozások miatt, így most tudtak végül egybekelni.

Több ezer méter magasan, egy repülőgép fedélzetén, 150 idegen előtt. 

Elaine azt mondta a Yahoo-nak, hogy egyébként 17 hetes teres, és csak úgy döntöttek, nem akarnak túl nagy felhajtást, úgyhogy a fedélzeten kötik egybe az életüket ismerősök, rokonok nélkül. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Elaine hosszú évekig esküvő szervezőként dolgozott, és maguknak nem a megszokottat, hanem valami különleges élményt szeretett volna.

Üröm az örömben, hogy a szigorú COVID-19 előírások miatt a házaspárnak meg kellett várniuk az első csókkal a landolást, ekkor végre levehették az arcmaszkjaikat.

Nem sokan mondhatják, hogy jegyespárként szálltak fel, majd házasként landoltak” – mondta a színésznő, aki levezényelte az esküvőjüket. 

Képeket az esküvőről itt tudtok nézegetni.

Fotó: Pexels

Még több érdekes történet:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img