Palvin Barbi szülei megkérdezték Dylan Sprouse-t, mikor lesz az esküvő, így reagált | Cosmopolitan.hu

Ezt olvasta már?

Ha a klasszikus értelemben vett reality nem a te műfajod, arra viszont igenis kíváncsi vagy, hogyan él egy olyan menő szupermodell, mint Palvin Barbi, az Instagramon futó Breaking Ground igazi must-have tartalom számodra. Barbi és szerelme, Dylan Sprouse még a karantén alatt indította az Insta-realityt, ami mostanra eljutott a 24. részig.

A legújabb epizód már csak azért is nagyon különleges, mert az előző, Magyarországon forgatott rész folytatása, amiben végre meghallgathatod, hogyan beszél Dylan magyarul. De ahhoz, hogy minden eddiginél izgalmasabb legyen a friss epizód, ahhoz szükség volt Barbi szüleire, és a kérdésre, amit bedobtak a srácnak két pálinka között: „És mikor lesz az esküvő?” – tette fel a kérdést a szupermodell apukája magyarul, mire Barbi arcát eltakarva tolmácsolta a kérdést szerelmének, aki szintén belepirult a témába. Cserébe zseniálisan reagálta le, és azt mondta, ez egy olyan dolog, amit biztosan nem kamerák előtt lépne meg, hanem titokban, mécsesek között, vagyis ennél jóval romantikusabban. Egyedül Barbi szülei nem voltak zavarban, akik elképesztően természetesen azzal indokolták, hogy jó lenne tudni egy időpontot, nehogy ne legyen akkor hely a családi birtokon, ami remek helyszín lenne számukra egy esküvőhöz.

Dylan egyébként – jelezve, hogy igenis komolyan gondolják – akkor sem engedte el a témát, amikor Barbi bedobta, hogy ideje másról beszélni. A srác elmondta, hogy szeretnék még fejleszteni a kapcsolatukat, és egy telekvásárlás is tervben van addig.

De nem az esküvő az egyetlen necces téma, ami felmerül a videóban, persze nagyon viccesen: amikor Barbi megmutatja szerelmének a birtokon lévő birkákat, és elmondja, hogy hamarosan érkeznek a bébik, gyorsan hozzáteszi, hogy nem a sajátjai. De nem lőjük le az összes poént, dőlj hátra, és élvezd a kávé-videó kombót!

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában