Megérkezett az Orosz vakcina folytatása, a Ruszki mulató

Ezt olvasta már?

A Marvel-fanok ismerik már ezt a karaktert, aki meglehetősen megosztó szereplője a Marvel-univerzumnak. Lássuk, mit tudunk róla:

  • Debütálása a Thor első részében volt, ahol elárulja a családját és Asgardot a valódi apjának, aztán a film végi csatában meghal.
  • Később összeállt a nagy csapat, a Bosszúállók, ahol kiderül, hogy mégsem halt meg, és ő lett az egyik főellensége a csapatnak, aki megtámadja New York városát egy seregnyi idegennel az oldalán.
  • Később, a Thor második felvonásában találkozunk vele, ahol édesanyjuk halála után összeállnak a testvérével, de a karaktere itt is meghal. Ez a halál sem tart sokáig, hiszen a film végén, mint kiderül, szuperképességeinek köszönhetően ezt is túlélte, majd elfoglalja apja helyét az asgardi trónon.
  • A Thor harmadik felvonásában testvére gyorsan leleplezi, hogy apja helyére állt, ezért felkutatják Odint a földön. Itt az eltitkolt nővérük lett az ellenség, aki miatt ismét össze kell fogniuk. Egy bolygón csapongás után hazatérnek és le is győzik a kegyetlen testvérüket, majd úgy tűnik, hogy minden rendben van a két testvér között. 
  • De sajnos nem élvezhették sokáig egymás társaságát, mert a Bosszúállók – Végtelen Háború című filmben megjelenik a főgonosz, Thanos, aki ezúttal véglegesen elveszi Loki életét Thor szeme láttára, biztos, ami biztos.
  • Na de jön a Bosszúállók – Végjáték, amiben hőseink időutaznak egyet, és így a New York-i csata helyén találjuk magunkat, ahol kicsit félrecsúszik a tervük és a Tesseract végtelen kő a múltbéli Loki kezébe kerül, aki így el is megy vele.
  • Na és ezzel meg is érkeztünk a Loki című sorozathoz.
Loki - Tom.png

Fotó: YouTube

A sztoriról egyelőre annyit tudunk, hogy különböző történelmi korszakokba fog utazni, de ehhez a Time Variance Authority (TVA) nevű szervezetnek is lesz egy-két szava, amit már a Loki előzetesében láthattunk. Röviden, a sorozat versenyfutás az idővel és az időrendészettel. 

[embedded content]

A plakátot itt tudják teljes nagyságában megtekinteni:

A Loki sorozat premierje június 11-én lesz a Disney+ platformján, amiben Tom Hiddleston főszereplő mellett még Owen Wilson is tiszteletét teszi.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában