Malájziai esküvő koronavírus idején – nlc.hu

Ezt olvasta már?

Malajziában 20 főre korlátozták a vendégek számát rendezvényeken a koronavírus-járvány miatt, azonban egy ifjú pár kijátszotta a tilalmat, és végül tízezer vendéget fogadott esküvőjén, de nem akárhogyan: kiült a maláj fővárostól délre fekvő Putrajaya hatalmas kormányépülete elé, és onnan üdvözölte az esküvőre gépkocsin érkező, és előttük lassan elhaladó vendégeket, akik a zárt gépkocsiablakok mögül köszönthették őket.

20 helyett tízezren voltak egy malajziai esküvőn

Fotó: officialkunan 6 Instagram

A 24.hu az MTI hírére hivatkozva azt írja, a férj, aki egy befolyásos politikus, Tengku Adnan volt miniszter fia, vasárnap ünnepelte születésnapját is.

A pár minden járványügyi intézkedést betartott, hiszen a vendégek közül senki sem szállt ki az autókból.

Három órán át tartott, amíg a fiatalok előtt elhaladt az összes vendég, akik nemcsak egy integetésnek örülhettek, hanem ebéddel is megvendégelték őket: az összecsomagolt ételeket a gépkocsik ablakain keresztül vették át, és azonnal továbbhajtottak. Az ünneplést egy nappal azelőtt tartották, hogy a politikus örömapát korrupció miatt pénzbüntetésre és 12 havi börtönre ítélték.

Malajzia az új típusú koronavírus-járvány második hullámával küzd, az országban eddig több mint 92 ezer azonosított fertőzést jegyeztek és több mint 430-an haltak meg a betegségben és szövődményeiben.

Kapcsolódó bejegyzéseink

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img