Lékai-Kiss Ramóna és Kökény Attila lekéste az esküvőjét: „Tizenegykor kezdődött, ám én még tízkor ittam valahol”

Ezt olvasta már?

A Sztárban Sztár két zsűritagjának esküvői között ugyan közel két évtized telt el, egy azonban közös bennük: mindketten lekésték a menyegzőt. Azt is elárulták, miért kerültek „időzavarba”.

– Nem tagadom, én bizony lekéstem a saját esküvőmet. Tizenegykor kezdődött, ám én még tízkor ittam valahol – vallotta be a TV2 show-műsorának legutóbbi adásában Kökény Attila, akit megkérdeztünk, mit szólt ehhez az akkor még menyasszonya, Aranka.

(A legfrissebb hírek itt)

– Elhihetik, hogy nem örült, de azért akkor már hároméves volt a lányunk, együtt éltünk jó ideje, így tudta, mire vállalkozik – nevetett az énekes, aki azt is elárulta, mi történt pontosan.

– Előző nap volt a legénybúcsú, ami annyira elhúzódott, hogy mi még fél tízkor a nyolcadik kerületben ittunk egy helyen. Aztán az egyik barátom egyszer csak megrángatott, hogy hahó, neked menned kell. Rohantam haza, letusoltam, felkaptam a ruháimat, majd rohantam az esküvőre. Persze, nem voltam teljesen józan, de azért mindenre emlékszem, pláne, hogy akkor még, huszonévesen, nem viselt meg annyira az ital árulta el Kökény.

Attila legénybúcsúja túl jól sikerült, ma már csak nevetnek ezen Arankával /Fotó: Facebook

Lékai-Kiss Ramóna szintén elkésett, de ő nem pár percet, hanem közel egy órát. Ráadásul nem is egyedül érkezett meg a ceremóniára.

Nekünk két esküvőnk volt Mátéval: az első egy nagyon szűkkörű, polgári, amelyen rajtunk kívül csak a két tanú, a húgom és a férjem öccse volt jelen – kezdett bele a történetbe a TV2 műsorvezetője.

– Nagyon gyorsan szerveztük meg a ceremóniát, szabad időpontot is csak Nemesvámoson találtunk, Veszprémben nem volt arra a dátumra, amelyen mi szerettünk volna összeházasodni. Eljött a nap, elkezdtem készülődni, de mivel a kisfiunk akkor még egészen pici, pár hónapos volt, kissé elsodortak az anyai teendők. Mire észbe kaptam, már rohanni kellett. Gyorsan beültünk az autóba négyen, amikor eszembe jutott, hogy nincs csokrom emlékezett vissza nagy kacagások közepette Ramóna, aki végül a második virágboltban összekapkodott pár szál virágot, összekötötte egy szalaggal, így lett menyasszonyi csokra.

– Végül több mint negyven perccel a kiírt időpont után érkeztünk meg, aminek az anyakönyvvezető persze, nem örült. Még szerencse, hogy nem volt utánunk más szertartás, mert – ahogy mondta – akkor nem tudott volna minket összeadni – vallotta be a műsorvezető, aki nemcsak most nevet nagyokat a történteken, akkor sem aggódott, hogy baj lesz.

– Éreztem, hogy minden rendben lesz, nem pánikoltam túl magam, bár lehet, hogy ez köszönhető volt annak a delíriumnak is, amelyben egy alig pár hónapos kisbaba anyukája érzi magát általában – tette hozzá viccelődve a műsorvezető.

A többiek is házasok

A Sztárban Sztár zsűrijének másik két tagja is házas. Papp Szabi, a Supernem frontembere 18 éve van együtt a feleségével, s két közös gyermekük van. Makranczi Zalán hét éve vette el színésznő feleségét, Szinetár Dórát, akivel egy titkos, szűkkörű ceremónián mondták ki az igent.

Itt a tavasz! Min érdemes változtatni az új évszakban?

A tavasz a megújulásról szól, és nincs ez másképp a szépségápolást illetően sem. Mikor máskor változtassunk a külsőnkön, ha nem a tavasz beköszöntével? A felfrissülésben segítségünkre lehet a Rossmann új akciós újságja, melyben nemcsak új ötleteket és inspirációkat, de izgalmas eszközöket is találhatunk az alapos tavaszi megújuláshoz!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában