Krizbai Teca titokban férjhez ment – A 2011-es Csillag Születik sztárja 5 év után mondta ki az igent

Ezt olvasta már?

Férjhez ment Krizbai Teca, akit mindössze 15 évesen ismertünk meg a Csillag Születik 2011-es, harmadik évadában. 

A nemlátó énekesnő öt év után mondta ki a boldogító igent párjának, Gábornak, akivel egy társkereső oldalon ismerkedtek meg

Krizbai Teca esküvője

Krizbai Teca az RTL Klub tehetségkutatójának válogatóján hatalmas tapsot kapott, miután elénekelte Demjén Ferenctől a Szabadság vándorai című dalt. Énekhangjával és zongorajátékával egészen a döntőig menetelt, ahol rajta kívül az Appril Project, Szabó Ádám és László Attila lépett színpadra. A Csillag Születik harmadik évadát végül 2011 júniusában az utóbbi nyerte, míg Krizbai Teca az év legjobb női hangja lett. 

László Attila, Krizbai Teca és Szabó Ádám a Csillag születik döntője előtt.

Fotó: RTL Klub

2015-ben leérettségizett, a tehetségkutató után pedig falunapokra és városi rendezvényekre is hívták, de külföldön, így Svájcban és Kínában is állt már színpadra. Az érettségi után pszichológus szakon tanult tovább, a diploma után pedig iskolapszichológusként dolgozik abban a gimnáziumban, ahova annak idején ő is járt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A magánélete is harmonikus, öt év után összeházasodott szerelmével, Gáborral. Az esküvőt 2020. szeptember 12-én tartották – adta hírül a Bors, amely fotókat is közölt a nagy napról

– Mindenképpen szerettünk volna összeházasodni, mondtuk is, hogy akár kettesben is megtettük volna, de nagyon örülünk, hogy ott voltak a szeretteink. Nagyon jól sikerült az esküvő, amely alapvetően inkább hagyományos volt, igaz, én elénekeltem a fogadalmamat – mesélte a napilapnak. 

Krizbai Teca 2011 augusztusában a Reggeliben.

Krizbai Teca 2011 augusztusában a Reggeliben.

Fotó: RTL Klub

A meghívottak között volt a 2011-es Csillag Születik nyertese, László Attila is, aki énekelt is a lakodalomban, Tecával egy duettet is előadtak. 

A Csillag Születik sztárjai egykor és ma

Utasi Árpi 2007-ben nyerte meg az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorát. Az akkor 14 éves vajdasági fiút a zsűri és a nézők egyaránt a szívükbe zárták. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki ma ő és a Csillag Születikből megismert kedvencek.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában