Kal Penn coming outolt, ráadásul hamarosan hozzá is megy egy férfihez

Ezt olvasta már?

Gyermekbántalmazással vádolják azt a nőt, aki két nappal korábban kapta meg az „Év Tanára” díjat egy floridai iskolában.

A 60 éves pedagógus állítólag az után ütötte meg az egyik diákot, hogy az kritizálta őt.

Az egész ügy azzal indult, hogy Lee behívatta magához a diákot, aki a tanár Instagram- posztja alatt azzal vádolta meg a pedagógust, hogy rasszista szavakat használt az óra alatt, így nem méltó erre a kinevezésre.

Fotó: TwitterFotó: Twitter

Fotó: Twitter

A rendőrségi jelentésből kiderült, hogy a meg nem nevezett diák nem mert Lee irodájába menni, aki berontott a fiú egyik órája alatt, majd magával vitte a fiatalt. Az iskola biztonsági kamerái egyébként a jelenetet videóra vették, amin jól látható, hogy Lee kifejezetten agresszívan halad a folyosón.

Amint bezárult mögöttük az ajtó, Lee állítólag a tenyérrel kevert le a diáknak egy akkora pofont, hogy az orra is elkezdett vérezni.

A tanárnő eközben többször is „kib*szott kis rib*ncnak” nevezte a lányt, majd ismételten megütötte, illetve meg is rúgta.

Szintén a biztonsági kamerák felvételeiből derült ki, hogy a lány az arcát fogva távozott az irodából.

Lee bevallotta, hogy az irodába vitte a sértettet, ám tagadja, hogy bántotta volna, de a vérző orrot nem tudta megmagyarázni a nyomozóknak. A tanárnő azt sem tagadta, hogy valóban használta az N betűs szót az órája alatt több alkalommal is, de csak akkor, ha épp felolvasott az Egerek és emberek című John Steinbeck-kisregényből.

Az iskola igazgatója is megszólalt az ügy kapcsán: óriási csalódásként jellemezte a történteket, amit csak még jobban beárnyal a tény, hogy Lee megkapta a kinevezést napokkal korábban.

(Forrás: NYPost)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img