Justin Bieber durván beszólt a trolloknak | Cosmopolitan.hu

Ezt olvasta már?

Azt hinnénk, hogy Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata már rég lejárt lemez, az emberek pedig már felfogták, hogy mindketten továbbléptek (khm, az egyikük házas is!!). A Jelena-fanok viszont olyan erőteljesen utasítják el a valóságot, mintha egy saját vallási közösséget alapítottak volna, ahol csak egy dologban lehet hinni; Selena és Justin újra egymásra találásában. 

Igen, ez minden oldalról bizarr, tekintve, hogy Justin már két éve elvette feleségül Hailey Biebert, a megszállott rajongók viszont úgy tekintenek a modellre, mint akit ki kell iktatni (nyugi, nem megölni akarják…).

Ennek érdekében a napokban szó szerint kitaláltak és kiviteleztek egy tervet, aminek a lényege az volt, hogy Hailey live-ozását szétspammelik kommentekkel, amikben ezerszer leírják, hogy Selena sokkal jobb és Justin boldogabb volt az énekesnővel. 

A dolog érthető módon eléggé megviselte Haileyt, ezt pedig már Justin sem hagyhatta szó nélkül. Instáján egy hosszú posztban fejtette ki, hogy mennyire nem oké, amikor ilyen betegesen viselkednek az emberek:

„Borzasztó, hogy emberek képesek arra buzdítani egymást, hogy szándékosan kicsinálják a feleségemet, és azt mondogatják, hogy az előző kapcsolatom jobb volt. (…) Ez egyáltalán nincs rendben!”

Bárhogy is nézzük, ez a stratégia a Jelena-fanok részéről egy hatalmas öngól volt…

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában