Hamis pénzzel és fegyverekkel fotózkodtak az esküvő előtti fotózáson –

Ezt olvasta már?

A 28 éves Andrew Rolio és Inezz Jade Quial az esküvőjük előtt szerettek volna egy fotósorozatot a kedvenc Netflixes sorozatuk, a Money Heist (A nagy pénzrablás, a szerk.) nyomán.

A közismert sorozat nyolc rablóról szól, akik túszokat ejtenek, és bezárkóznak a Spanyol Királyi Pénzverdébe, miközben egy bűnöző lángelme a rendőrséget a tervének végrehajtására manipulálja. A sorozatot eredetileg csak két évadra tervezték, de az óriási siker miatt jóval hosszabbra nyúlt. Milliók nézték/nézik világszerte, áprilisban a magyar Netflix-es lista első helyén állt a sorozat, vagyis ezt a tartalmat keresték fel a legtöbben a streaming oldalon.

Természetesen a két fiatal, akik egyébként egészségügyi dolgozók, is nagy rajongói a sorozatnak. Ráadásul a Money Heist szereplőinek ruhái emlékeztették őket a járvány frontvonalában dolgozó egészségügyi dolgozók öltözékére, így nem volt kérdés, hogy mi lesz a fotózás témája.  A ruhákat megrendelték az Amazonról, és egy csapat kreatívval nekiálltak a fotózásnak.  A képeket Hafid Caballes készítette.

Közzétette: PIDOGRAPHY – Hafid Caballes – 2020. november 10., kedd

A két fiatal egyéb párhuzamot is felfedezni véltek a sorozat és a saját életük között: 
Úgy gondolom, hogy a Money Heist a legjobb példa arra, hogy a szerelmek mindig virágoznak a legnagyobb a nehézségek közepette is” – mondta Andrew, hozzátéve, hogy ez a sorozatban is így volt, és az ő esküvőjük elé is gördített akadályokat a pandémia.

Via: Unilad

Kiemelt kép: Netflix

Ezeket a sorozatokat nézzük idén:

nlc.hírlevél

Iratkozz fel az nlc hírlevelére, és olvasd elsőként a legizgalmasabb híreket!

FELIRATKOZOM

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában