Gryllus Dorka esküvői fotója: 10 év után feleségül ment Simon Kornélhoz

Ezt olvasta már?

Fülöp herceg egy másik nő kedvéért kis híján lefújta a királyi esküvőt

Erzsébet királynő és Fülöp herceg szerelme olyan volt, mint egy megelevenedett mese, amelyben a főszereplők valóban boldogan éltek, míg meg nem haltak... A királyi...

Bodrogi Gyula Törőcsik Mari haláláról: Ez a pillanat a gondolkodásra jó, beszédre nem

Törőcsik Mari a színész első felesége volt, de válásuk után is jó barátságban maradtak. Bodrogi Gyula halk szavakkal, megrendülten nyilatkozott az Indexnek...

Istennő Resort esküvő és fürdőruha kreációk

A TERVEZŐ, ÖNMAGÁRÓL"Magyarországon születtem, a karantént megelőző időszak meghatározó tevékenysége az utazás, más kultúrák felfedezése volt. Egy évet éltem Angliában, fél évet Izraelben, és...

10 tuti tipp, ha a Covid-19 beleszólt az esküvőd szervezésébe | Cosmopolitan.hu

A koronavírus az egész világot totálisan átrendezte, az új élethelyzetek pedig egy teljesen más típusú gondolkodást, brutál sok türelmet és óriási rugalmasságot követelnek...

Gryllus Dorka idén karácsonykor, december 26-án a 48. születésnapját már kétgyermekes anyaként ünnepelheti, ugyanis novemberre várja második gyermekét. 

A színésznő emellett feleség is lett, az Instagram-oldalára a hétvégén kitett fotó alapján összeházasodtak gyermekei apjával, Simon Kornéllal. 

Gryllus Dorka esküvője

A fotóra, amelyen a színészpár, valamint nyolc és fél éves fiuk, Soma látható, számtalan gratuláció érkezett, azt a Centrál Színház, amelynek Simon Kornél társulati tagja, szintén megosztotta, és a teátrum is sok boldogságot kívánt a színészpárnak. 

A 44 éves színész az október közepén megjelent Hot! magazinnak árulta el, hogy szeretnének még a második gyermekük világra jövetele előtt összeházasodni. Úgy tűnik, a tervet sikerült megvalósítaniuk. 

– Tervezzük! Most is tervben van, hogy lehetőség szerint még a gyermek születése előtt egybekelünk Dorkával. Tettünk is bizonyos lépéseket – reméljük, hogy ezúttal sikerül véghez vinni, amit szeretnénk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gryllus Dorka és Simon Kornél a 2010 februárjában, a Pinceszínházban bemutatott Varsói melódia próbái közben szerettek egymásba. A színésznő 2012 márciusában adott életet első gyermeküknek, Somának. Mindig is szerettek volna neki kistestvért, de Gryllus Dorka 45 évesen már letett arról, hogy újra várandós lesz, az orvosa is ezt tanácsolta. 

A második terhessége tüneteit eleinte a korai klimax tüneteinek vélte, ám párja biztos volt abban, hogy kisbabájuk születik. A terhességi tesztek és az ultrahangos vizsgálat őt igazolta, csak az a megérzés nem jött be, hogy a második gyermekük lány lesz, pedig már maguk között el is nevezték Esztinek.

A genetikai vizsgálat után derült ki, hogy ismét kisfiuk lesz. A fiúkeresztnevek közül az Áronra esett a választásuk. A gólyahírről először májusban, a Story magazinnak beszéltek. 

Nyári Dia esküvője

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. A Barátok közt színésznője és a köztévé sportriportere nyolcvanfős násznép előtt, a szabad ég alatt, egy tölgyfa tövében mondta ki a boldogító igent, majd ünnepelt a násznéppel.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Nősüléssel trükközött szabadságra vágyó tajvani férfi – nlc.hu

Egy tajvani törvények szerint nyolc fizetett szabadnap jár annak, aki megházasodik, és egy férfi megpróbálta a legtöbbet kihozni ebből a csodálatos lehetőségből: 37...

Rózsaszínben akarod látni a világot? Irány a Samantha!

Mentes nasik Kicsit fitt, kicsit alternatív recept: tojás-, cukor- és tejmentes Az almás...

Jövő héten nyitnak a teraszok, így készülnek a vendéglátósok

Az almás pitét mindenki szereti Tésztapolc A tésztaételeket mindenki szereti ...

Raktárból francia pékség – teszteltük a Petit Tourage Pâtisserie-t

Ezt BÁRKI meg tudja csinálni! Húst hússal Kiadós kaja, amiért nem kell Csehországig...

Több száz hamburgert osztanak szét a mentősök között | Street Kitchen

Igazi ízbomba, és még diétás is! Húst hússal Nyisd meg otthon a saját...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -