Gryllus Dorka esküvői fotója: 10 év után feleségül ment Simon Kornélhoz

Ezt olvasta már?

Hájas tészta – nlc.hu

Mikor sütöttél utoljára hájas süteményt? Vagy még soha? Rá se ránts, ezelőtt még én sem. Nem mintha nem fűznének hozzá kedves emlékek, gyerekkoromban...

Még Jennifer Lopeznek sem sikerülhet minden: elmaradt az esküvő, nem is tűznek ki új dátumot vőlegényével

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez tavaly házasodtak volna össze, de a koronavírus okozta pandémia miatt el kellett halasztaniuk a boldogító igenek kimondását. Lopez...

Meghalt Mona Malm | 24.hu

Nyolcvanöt éves korában meghalt Mona Malm svéd színésznő, aki színpadon, játékfilmekben és televíziós produkciókban is szerepelt több mint fél évszázados pályafutása alatt, ő alakította...

Nem volt jó ötlet az autómosóra bízni a Ferrari 812 Superfastot

Az olasz Genova futballcsapat kapusának kocsiját törte össze takarítás után egy túlzottan lelkes alkalmazott. Federico Marchetti vélhetően szigorú értékelést fog írni arról az...

Gryllus Dorka idén karácsonykor, december 26-án a 48. születésnapját már kétgyermekes anyaként ünnepelheti, ugyanis novemberre várja második gyermekét. 

A színésznő emellett feleség is lett, az Instagram-oldalára a hétvégén kitett fotó alapján összeházasodtak gyermekei apjával, Simon Kornéllal. 

Gryllus Dorka esküvője

A fotóra, amelyen a színészpár, valamint nyolc és fél éves fiuk, Soma látható, számtalan gratuláció érkezett, azt a Centrál Színház, amelynek Simon Kornél társulati tagja, szintén megosztotta, és a teátrum is sok boldogságot kívánt a színészpárnak. 

A 44 éves színész az október közepén megjelent Hot! magazinnak árulta el, hogy szeretnének még a második gyermekük világra jövetele előtt összeházasodni. Úgy tűnik, a tervet sikerült megvalósítaniuk. 

– Tervezzük! Most is tervben van, hogy lehetőség szerint még a gyermek születése előtt egybekelünk Dorkával. Tettünk is bizonyos lépéseket – reméljük, hogy ezúttal sikerül véghez vinni, amit szeretnénk.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gryllus Dorka és Simon Kornél a 2010 februárjában, a Pinceszínházban bemutatott Varsói melódia próbái közben szerettek egymásba. A színésznő 2012 márciusában adott életet első gyermeküknek, Somának. Mindig is szerettek volna neki kistestvért, de Gryllus Dorka 45 évesen már letett arról, hogy újra várandós lesz, az orvosa is ezt tanácsolta. 

A második terhessége tüneteit eleinte a korai klimax tüneteinek vélte, ám párja biztos volt abban, hogy kisbabájuk születik. A terhességi tesztek és az ultrahangos vizsgálat őt igazolta, csak az a megérzés nem jött be, hogy a második gyermekük lány lesz, pedig már maguk között el is nevezték Esztinek.

A genetikai vizsgálat után derült ki, hogy ismét kisfiuk lesz. A fiúkeresztnevek közül az Áronra esett a választásuk. A gólyahírről először májusban, a Story magazinnak beszéltek. 

Nyári Dia esküvője

Nyári Dia és párja, Kovács Dániel 2020. július 16-án, kisfiuk, Zétény második születésnapján fogadtak örök hűséget egymásnak. A Barátok közt színésznője és a köztévé sportriportere nyolcvanfős násznép előtt, a szabad ég alatt, egy tölgyfa tövében mondta ki a boldogító igent, majd ünnepelt a násznéppel.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Regé-Jean Page, a Bridherton férfi főszereplője – nlc.hu

A Netflix új sorozata, A Bridgerton család hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem csoda, hiszen a gyönyörű kosztümös képi világ egy lebilincselő romantikus limonádét...

Ezeken a helyeken kaphattok meleg ételt vagy italt, ha a Balatonhoz kirándultok

Alapkészítmények Ha már megvan az alaprecept, már csak rajtatok áll, hogy édesen, vagy sósan turbózzátok! ...

„Elégethetném a pénzt a teraszon” – Hogyan éli túl egy kávézótulajdonos a járványt?

A klasszik, kockás terítős büfék reggeli szendvicskínálatának gyöngyszeme Green Kitchen Ez most nem...

A Sandwich Heaven több mint egy jó szendvicsező | Street Kitchen

Gluténmentes Finomak és egészségesek is, bizony van ilyen! Szendvicsek és burgerek ...

5 hiánypótló étterem, ami a koronavírus második hulláma alatt nyílt

Green Kitchen Ez most nem a klasszikus, de van olyan finom 😉 Levesek és főzelékek...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -