„Gondoltuk, hogy nem lesz egyszerű” – Megszólaltak Szalay Bencéék, a Nyerő páros első kiesői: azt is elárulták, terveznek-e esküvőt – videó

Ezt olvasta már?

– Gondoltuk, hogy nem lesz egyszerű Heniék ellen, pláne egy olyan titok után, amelyet megosztottak a villában. Az esélytelenek nyugalmával vártuk a szavazatokat, jólesett Járai Mátéék és Czutor Zoliék voksa – árulta el Mercédesz.

(A legfrissebb hírek itt)

Bence nevét 2017-ben ismerte meg az ország, A Viszkis című filmben ő alakította Ambrus Attilát (52), s azóta is rengeteg produkcióban tűnt fel.

– A film volt életem legnagyobb munkája, nem is tudom, mi kellene, hogy felülírhassa. Sokkoló volt, hogy milyen nagy figyelem irányult rám, akkori fejemmel nem tudtam vele mit kezdeni. Már tudom, hogy kezeljem ezt – jelentette ki a a színész.

Bence és párja, Mercédesz a terveikről is meséltek a Blikk olvasóinak kérdésére.

Titeket hogyan érintett a vírus?

Bence: Nehezen, mivel szinte minden munkánk leállt. Ételfutárállást kerestem, de addigra mindet betöltötték. Már ott tartottam, hogy kétkezi munkát vállalok, számomra ez nem ciki, de akkor jött a megkeresés.

Nem volt rossz elsőként kiesni?

Bence: Nem kell hazudni, szerintem ez mindenkinek rosszul esne. Mind a ketten elsírtuk magunkat utána.

Mennyire terveztek előre?

Mercédesz: Bence nemrégiben hozzám költözött, hamarosan pedig egy nagyobb lakásba távozunk. Együtt tervezzük a jövőnket, de hogy mikor lesz esküvő, még nem tudjuk.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Tőzegáfonya: ok, amiért imádjuk ezt a szupergyümölcsöt (x)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában