George Clooney 7 év házasság után sem mondott le az udvarlásról: szívmelengető módon hódítja meg Amalt

Ezt olvasta már?

Malőr az esküvőn, a búvár oldotta meg – nlc.hu

A Lake Tahoe-nál (azaz a Tahoe-tónál) tartotta az esküvőjét Andrew és Marlee Kent, mikor is a vőlegény elővette a jegygyűrűt a stégen, és mielőtt...

Denzel Washington belesétált egy esküvői fotózásba

Egy New York-i pár éppen az esküvői fotózását tartotta csütörtökön a Central Parkban, amikor arra ment egy feketébe öltözött férfi. Szóba elegedtek vele,...

Várkonyi Andrea új élete – nlc.hu

Várkonyi Andreát nemrég eljegyezték, amiről annyit tudni, hogy párja egy üzletember, akitől állítólag 29 millió forintos Tiffany eljegyzési gyűrűt kapott. A Story magazin...

Cseh Laci és felesége 5 éve várnak a babára: az esküvő óta küzdenek, hogy szülők lehessenek

Hétfőn Rácz Jenő és menyasszonya, Gyuricza Dóri mesélt Friderikusz Sándornak 2019 tavasza óta tartó közös életükről, jövő héten pedig olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ-...

Nem titok, Geogre Clooney évekig viselte magán a Hollywood ügyeletes agglegénye jelzőt. Nem véletlenül bélyegezték meg vele, első, Talia Balsam színésznővel kötött házassága után ő maga jelentette ki, nem hiszi, hogy újra igába hajtja a fejét.

Ám a 2013-as esztendő mindent megváltoztatott. Miután megpillantotta a szépséges jogászt, Amal Alamuddint, átértékelte korábbi kijelentését.

George Clooney szerelmes levelei

A kapcsolatuk idillien alakult. Alig egy évvel a megismerkedésüket követően a filmcsillag feltette kedvesének a nagy kérdést, amelyre természetesen igen volt a válasz. Majd egy eszményi velencei esküvő keretein belül fogadtak örök hűséget egymásnak. Ennek immár hét esztendeje, ám a romantika ma sem veszett ki a kapcsolatukból.

amal és george

Fotó: Todd Williamson / Getty Images Hungary

Noha két gyerekkel – Amal 2017 júniusában ajándékozta meg a férjét egy ikerpárral, Ellával és Alexanderrel – és a megannyi elfoglaltság mellett nem egyszerű égve tartani a tüzet, a színész mindig talál módot arra, hogy újra és újra levegye a lábáról kedvesét.

Az egyik szívmelengető szokásáról az  AARP.com-nak  mesélt 2021 januárjában. Elárulta, hogy sokszor ír szerelmes leveleket feleségének.

amal alamuddin

Fotó: SOPA Images / Getty Images Hungary

– Még a karanténban sem felejtettem el. Írok neki egy szép levelet, majd becsempészem az irodája asztalára, de ő is viszonozza a gesztust. Gyönyörű sorokat fogalmaz meg a leveleiben, amiket a párnám alá rejt el. Alapjáraton én nagyon hiszek a kézzel írt üzenetek bájában. Több hírességtől is vannak leveleim, amiket bekeretezve tartok otthon. Ha SMS-ben írjuk le ugyanazokat a kedvességeket, az teljesen más, mint ha papírra vetnénk őket. 

A párosnak van még egy hagyománya: minden évben kiválasztanak egy hétvégét, amikor édes kettesben elutazhatnak. Ilyenkor gyermekeiknek írnak egy-egy levelet, amelyeket a lurkók emléktárgyként őriznek.

Amal Clooney stílusa

Amal Clooney-ról a divatmagazinok is szívesen írnak, hiszen nagyon kifinomult a stílusérzéke, ha ruhaválasztásról van szó, sosem nyúl mellé. Ruháival is nők millióira van inspiráló hatással. Képes összeállításunkban megnézheted a legszebb estélyi ruháit.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Iszak Eszti elárulta, terveznek-e Gyurta Danival templomi esküvőt | BorsOnline

Iszak Eszti maximálisan hisz a házasságban. Szerelmével teljes egyetértésben úgy tervezik, hogy a templomban is kimondják majd a boldogító igent. Iszak Eszti...

Maradékmentésből jeles – teszteltük, mit tud a Munch

Az összes húsvéti recept Perfekt ünnepi főfogás húsvétkor Green Kitchen Bulgurból...

Nem cukrászda, hanem sütibolt, de annak tökéletes! Megnyitott A Sütis!

Cukormentes Megérkezett az alakbarát, mégis zseniálisan finom sajttorta! A legjobb kalácsok ...

7 nap 7 recept – válogatás a legújabb receptjeinkből

Az összes húsvéti recept Egy kis olasz, húsvéti gasztrokalandozás Az összes húsvéti recept ...

5 krémes pudingrecept, amitől eláll a szavad | Street Kitchen

Laktózmentes Tejfehérje és tojásallergiások figyelem! Szerintünk akkor is el fog fogyni, ha megduplázzátok...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -