Férjhez ment Paul Walker lánya, Vin Diesel kísérte az oltárhoz

Ezt olvasta már?

Még augusztusban számolt be az Index a hírről, miszerint megkérték Meadow Walker kezét, az elmúlt napokban pedig egy igazán megható esküvőre is sor került.

247353796 466725637956553 2686866813360069361 n

Fotó: @meadowwalker / instagram

A 22 éves modell, a néhai Paul Walker lánya két hónappal az eljegyzés után kötötte össze az életét vőlegényével, Louis Thornton-Allannel, derült ki a legfrissebb Instagram-posztjukból. 

Összeházasodtunk!

– olvasható a rövid, ám annál tartalmasabb videó leírásában.

Meadow-t a keresztapja, azaz Vin Diesel kísérte az oltárhoz a 2013-ban elhunyt édesapja helyett. A Halálos iramban-filmek sztárjai közül még Jordana Brewster is tiszteletét tette a ceremónián. A Vogue szerint az esküvő a hónap elején történt a Dominikai Köztársaságban, szűk családi körben és barátok társaságában.

A világjárvány befolyásolta a terveinket, így Louis családja nem tudott részt venni az esküvőn. Sőt sok közeli barát, akire családtagként tekintünk, szintén nem tudott jelen lenni az utazási korlátozások miatt

– mondta Meadow a lapnak.

Az esküvői ruha egy egyedi, haute couture tervezésű Givenchy ruha volt, melyet barátja, Matthew Williams készített. 

Valami időtlen, csinos és elegáns ruhát akartam. Matthew letisztult és modern érintése tette az egészet tökéletes darabbá

– áradozott Meadow. A szertartás után gyertyafényes vacsora következett, majd a tengerparti buli, ahol nemcsak az ifjú pár, de a vendégek is mezítláb táncoltak a homokban.

 (Forrás: Just Jared)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img