Esküvő kiállítás a KorKa műhelyben – VIDEÓ – Komlói Újság Online

Ezt olvasta már?

A környéken a nagyobb volumenű, esküvő tematikájú kiállítások elmaradtak, így komlói vállalkozók éltek a kínálkozó lehetőséggel, hogy bemutatkozzanak a házasodó pároknak.

Az elmúlt években egyre több kisvállalkozó látta meg a lehetőséget, hogy a piacon nagyobb eséllyel veszik fel a versenyt a nagyokkal, ha kooperációban segítik egymást, népszerűsítik a másik szolgáltatásait. Erre ismét egy jó példa a KorKa műhely és a Glitter esküvődekoráció csapata. Az általuk megálmodott esküvői ruhákat, dekorációkat kiállították, a műhely szobáját ünnepibe öltöztetve várták a házasulandókat. Nagy érdeklődés övezte az eseményt, amelyet követően videóban mutatkoztak be a nagyközönség számára.

[embedded content]

„Nem könnyű gazdasági helyzetben indítottuk el a vállalkozásainkat, hiszen rögtön egy világjárvány közepén találtuk magunkat. Egy éve működő kisvállalkozókként fogtunk össze partneri együttműködésben a Glitter esküvődekoráció csapatával, egymás munkáját segítve, kiegészítve. A helyi összefogás lehetővé teszi, hogy együtt egy komplex szolgáltatást nyújtsunk, ezzel segítve a házasulandókat. Hisszük, hogy az igazán egyedi, minőségi termékeket kisvállalkozóként, kézműves manufaktúrában tudjuk előállítani.” – foglalta össze az együttműködést életre hívó gondolatokat Korbuly Kata, a KorKa műhely megálmodója.

A kiállításnak helyet adó KorKa műhelyben minden ruha egyedi elképzelések alapján, saját méretre készül; nem csak menyasszonyi ruhák, de számtalan esküvői öltözék varrásával is foglalkozik. Menyecskeruha, örömanyaruha, koszorúslányruha és alkalmi öltözékek készülnek nagy gondossággal, mind az anyagválasztás, mind az elkészítés módját illetően.  „A kézzel készített öltözéknek különös értéke van, és nem utolsó sorban tökéletesen áll viselőjén, hiszen az ő alakjára szabták.” – tette hozzá Kata.

A rendezvényen terített asztal várta az érdeklődőket és különféle dekorációs stílusokat mutatott be a Glitter esküvő- és rendezvénydekoráció két dekoratőre, Deák Eszter és Fekete Erzsébet. A párok betekintést nyerhettek az idei év esküvői trendjébe: a kézzel készített papír meghívóktól kezdve az összes esküvői kellék- és díszítőelemen át – ültetőkártya, szalvétagyűrű, asztaldizájn, háttérdekorációk, kiegészítő szolgáltatások – a virágkompozícióktól a menyasszonyi csokrokig. A résztvevők között egy homokkiöntő szettet sorsoltak ki a nap végén.

A két fiatal, helyi kisvállalkozás bízik benne, hogy a közeljövőben sok komlói és környékbeli párnak tudnak segíteni az általuk megálmodott esküvő megtervezésében és lebonyolításában.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában