Dér Heni titokban férjhez ment | 24.hu

Ezt olvasta már?

A szülők csak online vehettek részt az esküvőn.

Dér Heni és pasija, Bakos Gergő a Story magazinnak mesélték el, milyen körülmények között zajlott az esküvőjük, amit nemrég, teljes titokba bonyolítottak le. Egy héttel az esemény előtt Dér szülei koronavírusosak lettek, így csak online nézték végig a szertartást, amit meg is könnyeztek. Dért apja helyett húga kísérte az oltárhoz, az esküvőn pedig mindenkinek, még a menyasszonynak és vőlegénynek is kötelező volt szájmaszkot viselnie.

Az enyémen Igen-felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: Iszunk? Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült. Van az a vicc, amiben megkérnek egy férfit, hogy válasszon az alábbi lehetőségek közül: az ’a’ verzió, hogy szeretetben, békességben él a családjával a felesége mellett örökké, mire a pasi rögtön rávágja a válasza betűjét: b-b-b! Nos, ez a b-b-b volt a maszkjára írva. Az egész ceremónia  alatt viselnünk kellett ezeket, de az első hitvesi csókhoz lehúzhattuk az arcunkról.

– mondja Dér, majd azt is elmesélte, hogy a koronavírus-járvány miatt a lagzit végül a lakásában tartották, amit nem bán, mert olyan volt, mint egy házibuli. Ennek ellenére, mivel nem akart várandós menyasszony lenni, tartanak még egy esküvőt, ha már lehetőségük lesz rá, de azt már a Vajdaságban tervezik, alsóhangon 100 fővel.

Gondolkoztam, hogy lesz így a covid alatt meghitt történet a mi nagy napunkból, és a válasz: sehogy. Mégis ettől lett szép végül, mert igazán emberi. Nagyon szeretjük egymást Gergővel, és mindketten egyetértünk abban, hogy nem a klisék teszik bensőségessé és örömtelivé az életünk fontos pillanatait, hanem az, hogy érezzük egymásban, ő az igazi. Még a kevésbé jó pillanatokat is könnyebben tudjuk ennek fényében megélni. Amikor például felmerül bennem a kérdés, mi segített ilyen jól feldolgozni, hogy elment az első babánk, akkor egyből érkezik a belülről a válasz: az, hogy ő volt mellettem

– fejti ki, felemlegetve a mostani terhessége előtti vetélését, amit szeptemberben, a Nyerő Páros műsorban meséltek el. Dér szerint a babája, akit egyébként Bendegúznak neveztek el, alig várta, hogy végre hivatalosan is házastársak legyenek.

A kisbabánk vidáman rugdalózott a pocakomban a szertartáson felolvasott idézetek alatt, mintha csak sürgetni akart volna, majd az igenek kimondása után teljesen megnyugodott.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában