Demcsák Zsuzsa és Krishan nem akarnak közös gyereket

Ezt olvasta már?

Demcsák Zsuzsa a gyerekvállalásról, gyerekei pályaválasztásáról és párjával közös huncut játékáról is mesélt.

A televíziós a Hot! magazinnak árulta el, Krishannal boldogabb a házassága, mint valaha, és bár már házasok, nagyon várja az indiai esküvőjét, amikor az apósa fogja őket összeadni. Az indiai egybekelés azonban egy ideig biztosan elmarad a koronavírus és a gyász miatt.

(A legfrissebb hírek itt)

Idén még nincs tervben az esküvő, de amint lehet, Krishan édesapja ad majd össze bennünket, aki pap, ahogy a bátyja is – mondta Demcsák Zsuzsa a lapnak.

A népszerű televíziós meglepő vallomást is tett. Krishannal házasságukban egy huncut játéknak is helyet adnak.

– A féltékenység a legnagyobb időpocsékolás! Nem más, mint kishitűség. Soha nem voltam féltékeny, és hála Istennek, a párom sem. Flörtölni pont azért szabad, mert az ártatlan, szándék nélküli dolog. Ezért is lehetséges, ahogy akkor tud az ember a legjobban flörtölni, ha biztonságos párkapcsolatban vagy. Ha azért flörtölsz, hogy felszedj valakit, az nagyon erőltetett és izzadságszagú. A flört egy huncut játék bármiféle csínytevés nélkül.

Demcsák Zsuzsáéknál boldog, harmonikus házasságban élnek, de a népszerű televíziós ennek ellenére az első perctől tudják, hogy nem akarnak gyereket. Az első perctől mondtuk, hogy nem akarunk. Egyikünket sem foglalkoztatja a gondolat, nem téma közöttünk – árulta el Demcsák.

A televíziós gimnazista gyermekeiről elárulta: noha fia rengeteg mindenhez ért, és a lánya is brillírozik az iskolában, még messze áll tőlük a pályaválasztás. Egy valamit azonban biztosan tudnak: A fiam igazi polihisztor, minden erőmmel figyelem, és támogatom, bármi mellett köt ki. A lányom se tudja még pontosan, merre induljon, de a kommunikációban, szervezésben kifejezetten erős. A média világa viszont egyiket sem érdekli!

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img