Demcsák Zsuzsa a férje mellett is flörtöl – Ezért nem tudja megállni

Ezt olvasta már?

Orsovai Renivel a természet templomában

A MOSTANTÓL c. duettben Orsovai Reni énekesnő úgy énekel, mintha egyenesen színésznő lenne. Elhisszük neki, hogy megcsalták, ez könnyen megy, amúgy is sok nővel...

A korlátozásoknál nagyobb csapás lehet a cégeknek, ha a válság miatt elfogy a vásárlók pénze

Gyorsan alkalmazkodott a magyar cégek többsége az új járványügyi szabályokhoz, de nem volt nagy az öröm, hogy néhány hónap leforgása alatt sokadszor kellett egészen...

Titkos sztáresküvők – nlc.hu

Margot Robbie és Tom AckerleyMargot Robbie 2013 óta alkotott egy párt Tom Ackerley brit filmrendezővel, akivel aztán 2016 decemberében, a színésznő hazájában, Ausztráliában, titkos...

Egy másik dimenzió: Földházi Zsófia Európa-és világbajnok öttusázónk és a szerelem

Kedvenc portrénk. Nyílt titok volt fotózásunkon, hogy Zsófiához nagyon közel lehet az esküvő, a házasság, úgy, azzal a kíváncsisággal nézegette az Imperial Szalon ruhakölteményeit....

Demcsák Zsuzsa sugárzik a boldogságtól, amióta megismerkedett az Ázsia Expressz 2 forgatásán Krishannal. A férfi feladta indiai életét, és tavaly Magyarországra költözött, ahol idén szűk körű esküvő keretében össze is házasodtak.

Süt róluk, mennyire szerelmesek, a csinos műsorvezető azt is nyilatkozta, a mostani az első igazi házassága. A Life TV hétköznap délutánonként jelentkező, Bréking című műsorában ugyanakkor azt mondta, a flörtölésről nem tud lemondani. 

Demcsák Zsuzsa és a flörtölés

Sokan meglepődtek, amikor tavaly tavasszal kiderült, Demcsák Zsuzsa rövid ismeretség után 2019 áprilisban, a helyi szokások szerint feleségül is ment egy négy évvel fiatalabb, indiai férfihoz. Sokan aggódtak a műsorvezetőért, hogy túl hamar fejest ugrott a kapcsolatba és a házasságba, de ő bízott az érzéseikben. Krishannal végül napra pontosan az egyéves évfordulójukon a Magyarországon hivatalos ceremónia keretében is összeházasodtak.

demcsak-zsuzsa-berki2

Fotó: Life TV/Bréking

Harmonikus és boldog a házassága, ugyanakkor meglepő dolgot vallott be. Amikor a Bérkingben az online ismerkedés került szóba, feltette a kérdést: “miért, kapcsolatban nem lehet flörtölni?!” 

– Mindig rám szól az én férjem is, hogy “Zsuzsa, félreérti, ne csináld!” De mondom, “csak olyan jó érzés”. Erre azt mondja: “jól van szívem”.

demcsak-zsuzsa-berki

Fotó: Life TV/Bréking

Műsorvezetőtársa, Berki Krisztián is azonos véleményen van vele. Ő is flörtöl a házastársa előtt, Mazsit pedig ez egyáltalán nem zavarja. 

– Annyira jó érzés valakivel flörtölni! Három perc boldogság mindenkinek. Én mindenhol és mindenkivel flörtölök, a postástól a zöldségesig mindenkivel, kivéve a férfiakat. Zsuzsival is flörtöltünk már biztos, csak megvolt az a tisztelet férfiként és nőként: tudni kell, hogy kivel hogyan szabad, milyen határt nem lépünk át, különben rosszul sül el – vallotta be Berki. 

Berki Krisztián felesége bikiniben

A 2018 óta egy párt alkotó Berkiék szebbnél szebb helyekre kalauzolják el rajongóikat. 2020-ban is sokat nyaraltak külföldön, illetve Magyarországon egyaránt. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen paradicsomi környezetben pihent Berki Krisztián és Mazsi, akiről a Karib-tengeren dögös, bikinis fotók készültek.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

JÁTÉK AZ ADVENTI ANGYALKÁVAL

JÁTÉKSZABÁLYZATJelen szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) a Pozitívum Press Kiadó (székhely: 1122 Budapest, Diós árok 37.) által szervezett promóciós játék (a továbbiakban: Játék) leírását, valamint...

A japánok évszázadokig nem ették meg a szusiban a rizst, csak a halat

Sertéskaraj ázsiai ízekre hangolva Tésztapolc Parmezán és vörösbor egy tökéletes tésztaraguban ...

Tahinis, matcha teás, kardamomos: megkóstoltuk az Édesem szuper kekszeit

Csokis süti receptek Könnyed édesség, ami mégsem egy szokványos puding Karácsonyi desszertek ...

Újraindult az Etesd a dokit! program, ami meleg étellel segíti az egészségügyi dolgozókat

Karácsonyi aprósütik Nem vega, de csúcsszuper édesség, telt ízű sűrű szilvalekvárral! Ünnepi főfogások ...

Itt A NAGY TÉSZTAKÖNYV unboxing!!!

Fantasztikus desszertek Ez az a szalámi, amit a vegák is bátran ehetnek, sőt a gyerekek is, csak hagyjátok...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -