Ada először mutatta meg 8 hónapos kislányát: Freyától a Reggeli műsorvezetői is elolvadtak

Ezt olvasta már?

Pintér Adrienn először 2002-ben adta be a jelentkezését a VIVA TV-hez, ám amikor meglátta, hogy kígyózik a sor a meghallgatáson, visszafordult. Egy évvel később ismételten nekifutott a válogatónak, ezúttal nem ment haza, ki is választották a csatorna egyik műsorvezetőjének, akit a nézők Adaként zártak a szívükbe.

Első férjével, Timóval itt ismerkedett meg, házasságukból egy ikerpár született: Bence és Bálint január 9-én ünnepelték a 16. születésnapjukat. Ada életében az elmúlt három esztendő sok változást hozott: 2019-ben fiaival Németországba költöztek párjához, Mátéhoz, akivel 2020 augusztusában fogadtak egymásnak örök hűséget.

Ada 8 hónapos kislánya

2021 májusa ismét fontos évszám lett az életében, ekkor született meg harmadik gyermeke. A kislány a különleges Freya nevet kapta. A műsorvezető nagyon óvja a csöppséget a nyilvánosságtól, eddig a tévénézők nem láthatták sehol. A Reggelivel tett kivételt, videóchaten keresztül jelentkezett be a stúdióba, és az interjú egy pontján ölébe vette a nyolc hónapos kislányt. A hajas baba Freya levette a lábáról a műsorvezetőket, Szabó Zsófit és Miller Dávidot.

Fotó: RTL Klub/Reggeli

A büszke édesanya elárulta, csemetéje állandóan mosolyog, és arról is beszélt, hogyan viseli azt, ha családjával elutaznak valahova. 

– Ősszel voltunk egy kis Európai turnén: Belgium-Luxemburg-Hollandia körúton. Most pedig tervezünk egy távolabbi utat Mexikóba. Utóbbi két éve volt tervben az esküvő és Freya előtt, áprilisban utaztunk volna, de februárban kitört a koronavírus-járvány – mesélte a tévés.

A cikk az ajánló után folytatódik

A mexikói vakáció lesz az első alkalom, amikor Freyával együtt ülnek repülőre, de az európai körútra már a csöppséggel együtt mentek. Akkor igyekeztek az ő napirendjéhez alkalmazkodni. 

ada-kislánya-2

Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár a legtöbb idejét lányának szenteli, novemberben a babázás mellett elindított egy saját weboldalt, amely kifejezetten kismamáknak és anyukáknak szól. 

– Azt éreztem, hogy nincs olyan platform, ahol tényleg mindent megtalál egy anyuka. Az oldal kismamás, babás és anyukás témákra épül, illetve edzések találhatóak rajta, ami a szívem csücske.

Berki Krisztián és Berki Mazsi lánya

Berki Krisztián és Mazsi kislánya, Emma 2021. november 4-én látta meg a napvilágot. A kislányt hat héttel a születése után tündéri babafotókon mutatták meg a szülei.

Cover-fotó: RTL Klub/Reflektor

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában