A nigériai herceg konkrétan az Amerikába jöttem sztoriját játszotta el

Ezt olvasta már?

Meglehetősen izgalmas interjút adott az Insider magazinnak Adekunle „Kunle” Adebayo Omilana, azaz a nigériai herceg. Tizenhat évvel ezelőtt ismerkedett meg mostani feleségével, amikor New Yorkba ment egy üzleti útra. Mint meséli, nem keresett akkoriban kapcsolatot, de az élet úgy hozta, hogy megpillantotta leendő feleségét, Keisha Omilanát a Time Square-en található W Hotel előtt, aki épp egy modellválogatásra érkezett oda.

Odament, elkérte a nő számát, de arról már nem számolt be, hogy ő egy herceg.

Hetekkel később egy nem mindennapi randira is elhívta a nőt: kibérelt egy előkelő New York-i éttermet csak kettejüknek.

Az étterem vezetői azt mondták nekem, hogy ez nagyon sokba fog így kerülni, de mondtam, hogy abszolút nem érdekel. Csak hintsetek le rózsaszirmokat a földre, minden legyen nagyon romantikus. Olyannak kell lennie, mint egy randevúnak, de érződjön lánykérésnek.

A randin egyébként Keisha Omilana rendkívül ideges volt, a herceg szerint jóformán mindent levert az asztalról. Kunle még ekkor sem árulta el, hogy ő egy herceg, de tudta, hogy megtalálta álmai nőjét, mesélte a lapnak.

Érdekesség, hogy királyi esküvőjüket most tervezik, tizennégy évvel azután, hogy egyébként hivatalosan már összeházasodtak.

A durva, hogy Keisha hercegné csak akkor tudta meg, hogy férje Nigéria hercege, mikor elmentek két év után családlátogatóba:

A férjem anyja hercegnőmnek szólított, mikor találkoztunk. Fura volt, hogy a lányait is hercegnőzte. Aztán leültünk beszélgetni, és elmagyarázta, hogy ki is az ő fia, mit jelent a neve, honnan származik, én meg úgy voltam vele: ó, istenem.

2006-ban volt az eljegyzésük, ekkor házasodtak össze New Yorkban, a tradicionális nigériai esküvő eddig azért nem jöhetett létre, mert politikai zűrzavar uralkodott az országban. Talán hamarosan erre is sor kerülhet fejezték ki ebbéli reményüket az Insidernek.

Ismerős a sztori?

via GIPHY

Kiemelt kép: John W. Ferguson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img