Az esküvőnk megszervezése nem volt kis feladat, bár így utólag azt gondolom, hogy korábban kissé alulértékeltem az esküvőszervező, és más szolgáltatók szerepét ez ügyben. 

Egy jól megválasztott esküvőszervező, esküvői Dj, sofőrszolgálat, a dekoráció, helyszín és a catering, mind fontos szerepet játszanak egy-egy esküvő problémamentes lebonyolításában.

Lehet szerencsénk is volt, mert a Sofőrszolgálat segítségével például egy sor feladatot megterveztünk és megoldottunk már az első megbeszélésünk alkalmával. Gondolok itt, a kedvező áron az autókat virágba borító dekoráló cégről, vagy azt a számomra legalábbis extra szolgáltatást, hogy ha bármi balul ütne, akkor a Sofőrsegély segítségünkre siet, és elintéz és utánunk szállít mindent amit a nagy rohanásban elfelejtünk.

Esküvői helyszín

Viszonylag sok idő állt a rendelkezésemre, hogy mindent előkészítsek a Nagy Napunkra, de úgy tűnt, hogy már a ruha, cipő, helyszín, dekoráció, táncórák, sminkes és még tengernyi sok tennivaló bűvkörében, felelősségteljes munkám mellett, hamar rá kellett jönnöm .. ez így nem fog menni, még barátnői vagy családi segítséggel sem. Hiszen rengeteg utánajárás, telefonálás, és nem utolsó sorban egy jól bejáratott kapcsolatrendszer szükséges ahhoz, hogy az ember lányának álma valóra váljon.

Dani a vőlegényem látva mindezt, felajánlotta, hogy, bár korábban nem tartottuk szükségesnek, keressünk együtt egy szimpatikus és megbízható profi esküvőszervezőt, aki nemcsak átveszi a teljes programunk megvalósításának édes terhét, de összhangban Velünk szervezi meg esküvőnket. 

Néhány dolgot szerettem volna mindenképp, ha mi magunk intézünk. A barátnőim, szinte mind előttem mondták ki azt a bizonyos boldogító igent, aminek nagy előnye, hogy a bulizáson kívül sokat tanulhattam az ott látottakból. 

Az esküvői zene nekünk egy nagyon sarkalatos pontja volt az egésznek, így erre különösen nagy hangsúlyt fektettünk.

A legideálisabb választást az esküvői Dj és Ceremóniamester lehetősége kínálta számunkra.

Így az este programjainak a levezetése, például az esküvői játékok is egy kézben összpontosultak. Ugyanakkor a ceremónia idejére mindenképp egy hárfán játszó hölgyet szerettünk volna, akit már az esküvőszervező segítségével sikerült viszonylag gyorsan meg is találnunk. Mindig csak legyintettem, bár sok helyen olvastam korábban, hogy milyen nehéz az álom helyszínt megtalálni úgy, hogy a mi dátumunkra meg szabad is legyen.. ez valóban nagy kihívás volt. Mondjuk leginkább azért, mert már egy teljesen kialakult kép volt bennem arról, hogy mit, hol, és hogyan szeretnék. Lányok, tényleg  érdemes minél korábban lefoglalni a kiszemelt helyszínt, a saját lelki nyugalmunk érdekében. 

Mi végül úgy döntöttünk leendő férjemmel, hogy az esküvőre Dj -t szeretnénk.

Egy olyan szolgáltatót választottunk, akinek nemcsak nagy tapasztalata van a zenék és bulik terén, de valóban színvonalas estét biztosított a vendégeink számára. Számunkra  az esküvői Dj jelentette a legjobb megoldást, mert minden általunk szeretett zenét eredetiben és tökéletes minőségben szerettünk volna hallani ezen a különleges napon. 

Mivel a helyszín választásunk  egy Budapest közeli festői szépségű kis ékszerdobozra esett, gondoskodnunk kellett nemcsak a családunk, de a barátaink biztonságos hazajutásáról is.

Sofőrszolgálat rendezvényre, esküvőre

Van néhány Sofőrszolgálat Budapest és környékén, így próbáltuk megtalálni az elvárásainknak és költségkeretünknek legmegfelelőbbet. Fontos szempont volt a megbízhatóság, a rugalmasság mellett a megfizethető ár is. Így esett a választásunk a Kriviv Sofőrszolgálat csapatára, akik rendkívül segítőkészek voltak és profi módon oldották meg a váratlan helyzeteket még a hajnal közeledtével is, míg minden szerettünket épségben hazavitték. 

Itt szeretném mégegyszer megköszönni mindenkinek a fáradhatatlan és kitartó munkáját, aminek eredményeként mindvégig stresszmentesen és jó hangulatban teltek mind az előkészületek, mind pedig a Nagy Napunk programjai, amit a szerelemmel  közösen álmodtunk meg.  

Visszatekintve egy igazán izgalmas 10 hónapon át tartó előkészület után, elmondhatom, hogy egy csodálatos és emlékezetes élményben volt részünk, hála annak a sok profi szolgáltatónak, akik segítettek abban, hogy a Nagy Napunk egy megvalósult tündérmesévé váljon. 

Köszönjük Nektek, 

Dani és Laura 

Cikk: https://www.eskuvoredj.hu/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét