5 csillagjegyre hamarosan rátalál a szerelem

Ezt olvasta már?

Vajon idén minden marad a régiben, vagy beköszönt az életedbe az új szerelem? Vajon új szerelem hódítja meg őket, vagy a régi kapcsolat tüze lángol fel újra? A csillagok mindenkinek mást ígérnek ez ügyben, de az új szerelem sosem akkor jön, amikor várod. Egyszerűen meglepetésként csap le – mint ahogy ennek az öt jegynek az életében is, akik idén várhatják a szerelmi életük hirtelen fellendülését – írja a Ripost.

Kos

A Kos jegy szülöttei egyedül is feltalálják magukat, de idén a szerelemben megvalósul minden álmuk. A szinglik életébe új szerelem köszönt be, de a tartós kapcsolatban élők is új szintjét élik meg a kapcsolatuknak. Egyre kell csak vigyáznod, ha ebben a jegyben születtél: került a keserű, éles szóváltásokat, a nézeteltéréseket inkább korrekt vitában rendezd a kedveseddel. A csillagok olyan partnert sodornak az utadba, aki nem fogja eltitkolni mit érez, a problémákra pedig veled együtt szeretne megoldást keresni. Különösen augusztus közepétől kedveznek a szerelmi életednek a csillagok.

Bika

A Bika jegy szülöttei számára is remek év 2021 szerelmi téren. Szinte egész évben jól fogod magad érezni, új barátokat szerzel, és lehet, hogy épp egy ilyen jó barátságból lesz romantikus, új szerelem. Ez február és szeptember között bármikor bekövetkezhet, de különösen a március és az április kedvező a jegyed számára. Idén nem marad el a tavaszi romantika, de a rózsaszín szemüveg a tavasz végével sem kerül le rólatok.

Szűz

A Szűz jegy szülötteinek magánélete 2021-ben minden területen jól alakul. Ha még egyedül vagy, bekopogtathat az új szerelem az életedbe, ha viszont már kapcsolatban élsz, jelentős események várhatók: nem kizárt az esküvő vagy a család bővítése sem. Te is egyre sürgetőbben fogod érezni, hogy elköteleződésre vágysz, és ez a párodnál is kedvező fogadtatásra talál majd, így szorosabbra fűzitek a szálakat.

Skorpió

A Vénusz és a Jupiter támogatásának köszönhetően a Skorpió jegy szülöttei számára is megérkezhet idén az új szerelem. Ha már tartós kapcsolatban élsz, a Szüzekhez hasonlóan a Skorpiók esetében is felszínre kerül az elköteleződés vágya. Ha képes vagy empatikusan viselkedni a kedveseddel, és vita esetén megérteni az ő szempontjait is, a kapcsolatotok egy új szintre léphet, és soha nem látott csodákat élhettek meg együtt.

Bak: már ismered azt, akibe bele fogsz szeretni

Az egyedül élő Bakok évét új szerelem teszi emlékezetessé. Ráadásul nem is új ismeretség lép be az életedbe: már ismered azt a személyt, akiről később kiderül: nem csak barátként tudod vele elképzelni az életet. De az is lehet, hogy egy rég nem látott, korábbi ismerős lép be újra az életedbe. Ha már foglalt vagy, felütheti a fejét a féltékenység az életedben, de szerencsére a csillagok segítenek, hogy hamar tisztázzátok a félreértéseket, és a kapcsolatotok jobb legyen, mint valaha.

Ha értesülni szeretnél híreinkről, lépj be Facebook-csoportunkba!

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában