Véletlenül rossz nevet adott a gyermekének, tönkretette vele az egész életét

Ezt olvasta már?

Csak egy betűt téveszett el az anya kisfia nevének kiválasztásakor, ezzel pedig megpecsételte gyermeke sorsát, sőt egyesek szerint egyenesen tönkretette az életét.

Gyermeke születése előtt nem sokkal döbbent rá terhességére az az anya, aki a nagy izgalomban, és kapkodásban véletlenül rossz nevet választott kisfiának. Az anonimitását megőrző asszony csupán egy betűt tévesztett, de az teljesen megváltoztatta gyermeke nevének jelentését.

NEM NÉZETT UTÁNA, MILYEN NEVET VÁLASZT

Amikor szüleinek bejelentette, hogy hamarosan életet ad első kisfiának, azt is elárulta, hogy az Audrey nevet választotta ki számára. A leendő nagyszülők teljesen ledöbbentek, ők úgy tudták ugyanis, hogy ez női név. A kismama azonban erősködött, hogy nagyon ritkán ugyan, de fiúknak is adják ezt a nevet.

– Az szülésorvos furcsán nézett rám, amikor kimondtam a nevet, de én biztos voltam benne, hogy ez uniszex név, és azért csodálkozik mindenki, mert annyira ritka – mondta az anya.

EGYETLEN BETŰ VOLT AZ ELTÉRÉS

A gyermek születése után azonban a nagymama nem bírt belenyugodni abba, hogy unokáját durva bántalmazások érhetik majd később a lányos neve miatt, ezért utánanézett. Kiderült, hogy az újdonsült édesanya tévedett, és nem az Audrey névre gondolt, hanem az Aubrey-ra.

– A barátaim reakciója vegyes, deLEGTÖBBJÜK SZERINT TÖNKRETETTEM A GYEREKEM ÉLETÉT.A párom szerint azonban nagyon aranyos a kisfiúnk neve, és ő így is szereti, bár megjegyezte, hogy elég nagy hülyeség, hogy egyetlen betű megváltoztatja egy név teljes jelentését.

A cikk forrása: borsonline.hu

2021. január 28.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img