„Mit keresett ez a ruháid között?” – kérdezte a kétgyerekes anyuka, mikor felfedezte férje piszkos életét

Ezt olvasta már?

A Perthben élő kétgyermekes családanya mit sem tudva köszönt el újra férjétől a repülőtéren, aki újra üzleti útra indult. Karen elmondása szerint Mark jelentette a család anyagi és érzelmi biztonságának az alapját. Ő volt a család alapköve, aki jókedvvel támogatta felesége írói karrierjét és segítette a lányokat céljaik elérésében.

Karen pedig nem győzött hálát adni a sorsnak, hogy egy ilyen társsal élheti az életét, mint Mark, akire tényleg mindig mindenben számítani lehetett. Épp ezért Karen hálából Mark egyik üzleti útja előtt elhatározta, hogy segít neki az összecsomagolásban, de amikor a feleség a férje ruhái között tett-vett egy sorsfordító fényképre bukkant.

A képen egy 30-as éveiben járó nő és egy 1 év körüli kisgyermek szerepelt, aminek láttán Karenben még a vér is meghűlt. Karen kivárt: a szokásoshoz hűen elvitték a gyerekeket az iskolába, majd később, mikor csak ketten maradtak a férjével előállt a súlyos következményekkel járó kérdéssel?

„Mit keresett ez a ruháid között?”

„Kis ideig csak bambult rám, majd az arcát a tenyerébe temetve ezt mondta: Nagyon sajnálom. Tudtam, hogy egyszer rá fogsz jönni, de rettegtem ettől a pillanattól.” – mesélte Karen.

Mark dióhéjban elmesélte Karennek, hogy pár évvel ezelőtt kezdődött a viszony egy Belinda nevezetű nővel, aki azóta életet adott a közös gyereküknek.

„Potyogtak a könnyeim, és másra sem tudtam gondolni, csak hogy hogyan tehette ezt velem és a lányokkal. Azt mondta, hogy örökké szeretni fog, de egy olyan helyzetbe kerültünk, amiből sehogy sem jöhetünk ki jól” – idézte fel Karen.

A dolog pikantériája pedig az, hogy ahelyett, hogy valamilyen távoli országban élt volna Mark titkos családja, a két háztartás csupán néhány kilométernyire volt egymástól. Mark pedig mesterien hangolta össze a két család ritmusát.

Miután fény derült Mark kettős életére, Karen azonnal kitette otthonról hűtlen férjét, aki kis ideig Belindánál húzta meg magát, aki mindvégig tudott arról, hogy Marknak már van egy családja.

Csupán a véletlenen csúszott el Mark kettős életének logisztikája, de azért lássuk be, nem semmi, hogy ennyi ideig is képes valaki két teljesen különböző életet élni, úgy, hogy közben tudja, hogy pont azoknak okozza a legnagyobb csalódást, akiket a legjobban szeret.

A cikk és kép  forrása: twice.hu

Nem ellenőrzött tartalom.

2021. február 24.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában