Lékai-Kiss Ramóna kisfiánál cukibbat ma nem fogsz látni – fotó

Ezt olvasta már?

Influenzaoltás: védelem a magzatnak, anyának és babának Influenzaoltás: védelem a magzatnak, anyának és babának

Két ember egészségéért is felelős, aki épp várandós. A leendő anyukák számára az egészség rendkívül érzékeny terület, amely különös figyelmet érdemel most az influenzajárvány küszöbén: a  vírus új törzsei ugyanis már itt vannak Európában, a járvány kitörése nem kérdés. A védőoltás sok tekintetben a legmegfelelőbb megoldás lehet.

Egy márkát a szociális érzékenysége is minősít – ez a Superbrands 2022 magyarországi díjátadó gála üzeneteEgy márkát a szociális érzékenysége is minősít - ez a Superbrands 2022 magyarországi díjátadó gála üzenete

Lidl, Diego, Jysk, Mester, Stiebel Eltron – csak néhány név azon közel száz márka közül, melyek kiváló üzleti eredményeik elismeréseképp tegnap átvehették a Superbrands 2022 üvegdíjat. Az ünnepi gálaesten különleges zenei csemegeként világhírű musical-szuperprodukciókból csendültek fel részletek Magyarország egyik legjelentősebb musical-színházának, a Madách Színháznak két vezető színművésze, Kováts Kriszta és Sasvári Sándor előadásában. A zenei betéteket különleges tánckarként kísérte a fogyatékossággal élő színészeket foglalkoztató Baltazár Színház társulata.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában