Gyermekemnek: bármi történjék is ebben az életben, számomra az édesanyádnak lenni a legnagyszerűbb és legértékesebb dolog a világon

Ezt olvasta már?

Pipáltam a listám tételeit, és azt hittem, hogy minél több mindent csinálok, annál boldogabb leszek.

De gyermekem születésével, a rövid három és fél év alatt, amíg csak mama voltam, egészen pontosan 1352 napig, azalatt rájöttem valamire. Valamire, amit el kell mondanom Neked.

Nem számít, mit csinálok az életben, mert semmi nem lesz olyan csodálatos, mint az édesanyádnak lenni.

Teljesítményemet már nem dollárban, hanem ölelésben és csókban mértem. Mert az számít, minden egyes alkalom, amikor azt mondod nekem, hogy “szeretlek”.

A teljesítményemet nem mások dicsérete, hanem az a tény határozza már meg, hogy szeretlek Téged, és hogy ez soha nem is fog megszűnni.

A teljesítményemet nem az határozza meg, hogy ki vagyok, csak az számít, hogy veled vagyok. Az az igazság, hogy mindig is én leszek a legnagyobb rajongód. A védelmeződ. A tanárod. A barátod. A bizalmasod.

A teljesítmény olyan szempontból sem számít, hogy is mindig büszke leszek rád. Hogy feltétel nélkül, mindig és örökké szeretni foglak.

Igen, vannak olyan esetek, amikor nem az édesanyádként érek el fantasztikus sikereket az életben. Ilyenkor a pillanatokat ünnepelem. Vannak, amelyek pénzalapúak, mások karrier-vezéreltek, megint mások olyanok, amiket egyszerűen csak el akartam érni. Hogy büszke vagyok-e ezekre a dolgokra? Persze, hogy az vagyok. Példa szeretnék lenni számodra, hogy bármit el tudsz majd érni ebben az életben, amit csak szeretnél. Ezek a megélt pillanatok azonban soha nem közelítik meg azt, hogy milyen büszke vagyok arra, hogy az édesanyád lehetek.

Látod gyermekem, a világon nincs az a pénz, ami képes lenne felülmúlni azt az érzést, hogy kicsi karjaid szorosan körém fonódnak. A teljes megelégedettség és öröm érzése az, amikor boldognak látlak. Semmiféle pénz nem tudja megváltani azt a kapcsot, ami közöttünk van.

Mert a legnagyobb eredményem és sikerem mindig Te leszel.

Nem fogok hazudni, ez nem mindig könnyű. Néha van, amikor borzasztóan kimerült vagyok. Frusztrált. Pillanatok, amikor sírok. Amikor nagy szükségem lenne egy kis én-időre. De én mindig téged foglak választani.

Tudom, hogy vannak, akik nem tekintik teljesítménynek az anyaságot. Szerintük ez csak olyan valami, ami az élet része. De ők nem úgy látnak Téged, ahogy én. Egyesek elgondolkodhatnak azon, hogy miért adtam fel egy sikeres karriert, csak azért, hogy otthon legyek Veled. De ők nem ismernek Téged úgy, mint én. Nem tudják, hogy engem választottak a mamádnak. Hogy nekünk rendeltetésünk van, együtt lenni. Mert ők nem tudják, hogy milyen megtiszteltetés az édesanyádnak lenni.

Szóval, édes kicsi gyermekem, ez az igazság.

Te vagy az én életem.

Te vagy az én örökségem ezen a világon.

Te, gyermekem, te vagy a legdrágább kincsem ezen a világon és mindig is az leszel.

 – VIA – 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img