Ez a nő két gyereket fogadott örökbe, és a DNS-tesztek után egy teljesen váratlan dologgal szembesült!

Ezt olvasta már?

Katie Page házassága zátonyra futott, és a válás után tudatosult benne igazán, hogy mennyire szeretne egy gyereket. Mivel úgy érezte, hogy jó anya válna belőle, gondolta, megpróbálkozik az örökbefogadással.

Épp akkor érkezett a hír, hogy egy 4 napos csecsemőt magára hagytak a kórházban, és az intézmény bizakodva keresi azt a személyt, aki örökbefogadná a babát. Katie tudta, hogy eljött az ideje élete legnagyobb lépésének, és magához vette a kicsit, majd 11 hónap nevelés után immár hivatalosan is örökbe fogadhatta Graysont.

Telt az idő, és azon gondolkodott, hogy milyen jó is lenne egy kistestvér, amikor a kórházból ismét egy örvendetes hírt kapott, van egy kislány, akit örökbe lehetne fogadni. Nem gondolkodott sokáig, gyorsan döntött, és Hannat is magához vette.

Amikor a papírokat készhez kapta, feltűnt neki, hogy az anya keresztneve mindkét esetben ugyanaz. Majd egy kicsit alaposabb utánajárás után kiderült, nem csak a keresztnév, de a vezetéknév is megegyezik. Miután elvégeztek egy DNS-tesztet, kiderült, hogy a két egymástól függetlenül örökbe fogadott gyerek valójában testvérpár.

Katie hihetetlenül boldog volt, az örökbefogadási eljárás 2018 végén lezárult, és azóta egy igazi boldog családként élnek együtt.

A cikk forrása: filantropikum.com

2020. december 16.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában