Egy nyolc gyermekes anyuka osztotta meg az esti rutinját, amely annyira mozgalmas, hogy már 16.30-kor kezdődik

Ezt olvasta már?

Chloe Dunstannak nyolc gyeremeke van, köztük egy ikerpár és hármasikrek is. Az elfoglalt anyuka most YouTube-on is megosztotta, mit jelent ennyi gyerkőcről egyszerre gondoskodni. – olvashatjuk a szeretlekmagyarorszag.hu oldalán. 

Az ausztrál édesanyának már 22 évesen három gyermeke volt férjétől, Rohantól, ám a következő években megszülettek az ikrek és a hármasikrek is – írja a Daily Mail.

Az így 10 főre duzzadt család életét mutatja be a videómegosztón, ahol több mint 230 ezren követik a mindennapjaikat.
Kiderült például, hogy a lefekvés előkészületei már fél 5-kor elkezdődnek – Chloe ekkor nekiáll vacsorát készíteni, különben elúszna a többi feladattal. Megfőzi a tésztát, míg az ikrek még a nap utolsó csendes pihenőjén vannak, az idősebb gyerekek pedig eltakarítják a játékhegyeket maguk után a nappaliban.

A gyerekek ezek után 6-kor ülnek asztalhoz, ekkor Chloe megeteti az ikerbabákat is. Ezt követően mindenki mehet fürdeni vagy zuhanyozni, és felhúzhatják az egyforma pizsamáikat, miközben Chloe a két legkisebbet is megmosdatja.

Végül mindenki felsorakozik a fésülködéshez, aztán a fogmosáshoz, míg le nem ülnek a szőnyegre, hogy Chloe felolvassa az esti mesét.

Amikor ez is megvolt, mind ágyba bújnak, ahol az idősebb fiúk még csendben olvashatnak. Chloe lefekteti a kicsiket, így marad egy órája a férjével relaxálni és valamennyit dolgozni, mielőtt a következő napon mindezt újrakezdenék.

“Az évek során egyszerűsödött az esti rutin, mivel az ikrek most már önállóan is fel tudnak öltözni. A hármasikrekkel babakorukban ez még nagyobb meló volt. Úgy gondolom, a nagycsaládos embereknek maguktól kell kikísérletezniük, hogy náluk mi működik a legjobban” – mondta az anyuka.

[embedded content]

A cikk és a nyitókép forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

– VIA – 

2021. február 13.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában