Az újszülött baba sugárzó mosollyal üdvözli apját, amikor felismeri a hangját

Ezt olvasta már?

A progeszteronhiány miatti meddőség? Tehetünk ellene!

Progeszteronhiány?  A progeszteron egyike azoknak a női nemi hormonoknak, melyeknek jelentős szerepe van a nemi ciklusban, és persze a termékenységben is. A hormon...

Hagyjuk-e sírni a babát?

  A környezetük ugyanis eltérően vélekedhet a kérdésről, így a jószándékú rokonok, ismerősök ellentmondó tanácsokkal láthatják el őket. Az egyik tábor a baba minden...

Ennek a 23 éves anyukának 11 gyereke van már, dúsgazdag férjével legalább 100-at szeretnének

A 23 éves moszkvai származású Christina Ozturk grúziai nyaralása alatt ismerkedett meg jövendőbeli férjével, Galip Ozturkkal, az 56 éves török üzletemberrel – írja a Daily Mail....

Jelek, hogy a babánk hamarosan megérkezik

Már csak napok vannak hátra A következő testi tünetek arra utalnak, hogy már tényleg csak néhány nap, és megérkezik hozzánk várva várt kisbabánk....

Flávio annyira izgatottan várta, hogy megismerhesse születendő kislányát, hogy már akkor is folyamatosan beszélt hozzá, amikor a pici még az édesanyja pocakjában volt.

Tarsila Batista, az édesanya, elmesélte, hogy minden reggel, mielőtt munkába indultak volna, Flávio üdvözölte a kicsit, megsimogatta felesége hasát, és azt mondta: „Mindig ott leszek melletted.” Valahányszor ezt tette, a baba mocorogni és rugdosni kezdett.

A kis Antonella a Rio de Janeiró-i Marcílio Dias Naval kórházban született, 2019. augusztus 11-én: ez az apák napja Brazíliában, és a kislány egészen biztosan az apja lánya lesz!

Amikor az orvosok először átadták az újszülöttet a szülőknek, Antonella éppen aludt. Tarsila tisztán emlékszik rá, ahogy az alvó kisbabát a mellkasára fektették.

Flávio közel hajolt, hogy üdvözölje a lányát, és elismételte ugyanazokat a szavakat, amiket korábban is mindig mondogatott. És ezúttal Antonella úgy válaszolt, hogy kinyitotta a szemét, és elmosolyodott.

A különleges pillanatról fénykép is készült, ami azóta bejárta az internetet. Az emberek a világ minden pontján osztoztak a boldogságban, ami a szülők arcán tükröződött, amikor újszülött kislányuk elmosolyodott.

Amikor a kis Antonella világra jött, már hónapok óta hallhatta, ahogy az édesapja beszél hozzá. A magzatok már a fogantatás utáni 16-ik hétben képesek feldolgozni a hangokat, és 26 hetes korukra már reagálnak is a külvilág zajaira, a szüleik hangja pedig képes megnyugtatni őket.

Antonella édesanyja azt mondta, a kislány „az Úr ajándéka”, Fláviót pedig teljesen lenyűgözte ez az élettapasztalat. Azt mondta, hogy kislánya iránti szeretete olyan hatalmas, hogy nem fér meg a mellkasában, és hozzátette, abban a pillanatban, ahogy megpillantotta, biztos volt benne, hogy tudja, mi az igazi szeretet.

Tarsila is kimondhatatlanul boldog volt, és amikor hazaértek, megosztott egy képet magáról és a kislányáról a következő szavakkal: „Ha a vagyont szavakban mérnék, akkor én egyetlen szóban tudnám összegezni: Te. Az én ritka ékszerem, amit Isten keze metszett.”

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy Antonella rendkívül szerencsés kislány, hogy ilyen szerető szülei vannak.

A cikk és kép forrása: filantropikum.com

2020. november 09.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

„Nem félsz, hogy örökre így marad?” Ezért nem gond, ha cicin alszik el a babád

Végre alszik, mindegy, hogyan Első gyermekem születésekor elég hamar szembesülnöm kellett vele, hogy sem a szoptatás, sem az altatás nem megy feltétlenül úgy,...

Világörökséggé nyilváníttatná a bagettet Franciaország | Street Kitchen

A pogácsa mindig nyerő! A kókuszcsók egyáltalán nem macerás édesség Pár éve...

Kajamekka a Normafán – már most is látogatható a Normafa Grill Terrace | Street Kitchen

Brutális fogások A hús szaftosan puha, a hagyma pedig ropogóóóóós French toast, ahogyan...

Több tízezer szendvicset készített rászorulóknak az elmúlt hónapokban a Budapest Bike Maffia

Brutális fogások A hús szaftosan puha, a hagyma pedig ropogóóóóós French toast, ahogyan...

Frissen sütött fánkok, helyben készült mázak: megnyílt a La Donuteria

Brutális fogások Zseniális téli kaja, ha igazán bevállalósak vagytok! Ég veled kiszáradt steak!...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -