Az újszülött baba sugárzó mosollyal üdvözli apját, amikor felismeri a hangját

Ezt olvasta már?

Ezért olyan rendkívül fontosak az apai ölelések, úgy a lányok, mind pedig a fiúk esetében!

Mindannyian tudjuk, hogy a szülőknek fel kell készíteniük gyermekeiket a jövőbeli önálló életükre, és hogy sok információval kell ellássák őket a különböző csatornákon...

Hogyan mondjuk úgy nemet a gyereknek, hogy megértse? Néhány egyszerű mondat sokat segíthet

“Nem” – ez nem egy kitűnő szó. Ha ezt a szót egy szülő túl sokszor használja akkor a gyerek egy adott pillanatban már...

A babák 4 százalékát érinti valamilyen újszülöttkori rendellenesség

„A koponya, a has, és a csípő területére kiterjedő ultrahangvizsgálat ideális időpontja a 6-8. hét, mivel akkor már a csípőérési folyamatok előrehaladottak, a kutacs...

Óvatosan a D-vitamin készítményekkel – a többségük allergén anyagokat tartalmaz!

Mostanra nagyon jól tudjuk, hogy a D-vitamin pótlása milyen fontos. Tudjuk, hogy az immunrendszer megfelelő működéséhez elengedhetetlen, ami a pandémia idején fontos információ. Azt is tudjuk,...

Flávio annyira izgatottan várta, hogy megismerhesse születendő kislányát, hogy már akkor is folyamatosan beszélt hozzá, amikor a pici még az édesanyja pocakjában volt.

Tarsila Batista, az édesanya, elmesélte, hogy minden reggel, mielőtt munkába indultak volna, Flávio üdvözölte a kicsit, megsimogatta felesége hasát, és azt mondta: „Mindig ott leszek melletted.” Valahányszor ezt tette, a baba mocorogni és rugdosni kezdett.

A kis Antonella a Rio de Janeiró-i Marcílio Dias Naval kórházban született, 2019. augusztus 11-én: ez az apák napja Brazíliában, és a kislány egészen biztosan az apja lánya lesz!

Amikor az orvosok először átadták az újszülöttet a szülőknek, Antonella éppen aludt. Tarsila tisztán emlékszik rá, ahogy az alvó kisbabát a mellkasára fektették.

Flávio közel hajolt, hogy üdvözölje a lányát, és elismételte ugyanazokat a szavakat, amiket korábban is mindig mondogatott. És ezúttal Antonella úgy válaszolt, hogy kinyitotta a szemét, és elmosolyodott.

A különleges pillanatról fénykép is készült, ami azóta bejárta az internetet. Az emberek a világ minden pontján osztoztak a boldogságban, ami a szülők arcán tükröződött, amikor újszülött kislányuk elmosolyodott.

Amikor a kis Antonella világra jött, már hónapok óta hallhatta, ahogy az édesapja beszél hozzá. A magzatok már a fogantatás utáni 16-ik hétben képesek feldolgozni a hangokat, és 26 hetes korukra már reagálnak is a külvilág zajaira, a szüleik hangja pedig képes megnyugtatni őket.

Antonella édesanyja azt mondta, a kislány „az Úr ajándéka”, Fláviót pedig teljesen lenyűgözte ez az élettapasztalat. Azt mondta, hogy kislánya iránti szeretete olyan hatalmas, hogy nem fér meg a mellkasában, és hozzátette, abban a pillanatban, ahogy megpillantotta, biztos volt benne, hogy tudja, mi az igazi szeretet.

Tarsila is kimondhatatlanul boldog volt, és amikor hazaértek, megosztott egy képet magáról és a kislányáról a következő szavakkal: „Ha a vagyont szavakban mérnék, akkor én egyetlen szóban tudnám összegezni: Te. Az én ritka ékszerem, amit Isten keze metszett.”

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy Antonella rendkívül szerencsés kislány, hogy ilyen szerető szülei vannak.

A cikk és kép forrása: filantropikum.com

2020. november 09.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Dér Heni már alig várja, hogy kisfia megszülessen: verset is írt hozzá az énekesnő – videó

Az énekesnő közösségi-oldalán osztott meg egy tündéri videót, amiben pocakját simizve, boldog mosollyal várja, hogy kibújjon a kis csöppség. Mint megírtuk, tűkön ülve várja első...

Kicsoda Sandwich grófja? – megjelent a Street Kitchen újságírójának legújabb könyve

Langalló, kenyérlángos, vagy hívd, ahogy akarod! Húst hússal Frankó töltelék, perfekt sült csirke,...

Rózsaszínben akarod látni a világot? Irány a Samantha!

Mentes nasik Kicsit fitt, kicsit alternatív recept: tojás-, cukor- és tejmentes Az almás...

Jövő héten nyitnak a teraszok, így készülnek a vendéglátósok

Az almás pitét mindenki szereti Tésztapolc A tésztaételeket mindenki szereti ...

Raktárból francia pékség – teszteltük a Petit Tourage Pâtisserie-t

Ezt BÁRKI meg tudja csinálni! Húst hússal Kiadós kaja, amiért nem kell Csehországig...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -