Az újszülött baba sugárzó mosollyal üdvözli apját, amikor felismeri a hangját

Ezt olvasta már?

Szeretné, ha a szülés kevésbé lenne fájdalmas? Csak fogd meg a párod kezét – mondja egy tanulmány

Korábban már felsoroltuk (ha egyeltalán erre fel kell hívnunk erre a figyelmet), hogy az apa fizikai jelenléte a szülés során döntő fontosságú. Hiszen ennek...

Néhány órája született csecsemőt találtak egy bokorban Szolnokon – fotók

Frissítés! A Szolnok TV délután 5 óra előtt meglepő fordulatról számolt be: az apa csak kitalálta, hogy egy bokorban találta a csecsemőt. Azt írják,...

A gyermekkori szeretethiány pótolhatatlan veszteség

Megszámlálhatatlan könyvet olvastam, rengeteg módszert tanultam és gyakoroltam, amikkel a szeretethiányt enyhíteni lehet. Munkám és életem során minden energiámmal arra törekszem, hogy minden...

Ideje leszámolni a szégyennel, amivel a szülők a tápszer használata miatt szembesülnek

Amikor saját küzdelmeimet vetettem papírra, majd posztoltam, miért adtam fel a szoptatást és döntöttem a tápszer mellett, kommentek és email-ek árasztottak el – sok...

Flávio annyira izgatottan várta, hogy megismerhesse születendő kislányát, hogy már akkor is folyamatosan beszélt hozzá, amikor a pici még az édesanyja pocakjában volt.

Tarsila Batista, az édesanya, elmesélte, hogy minden reggel, mielőtt munkába indultak volna, Flávio üdvözölte a kicsit, megsimogatta felesége hasát, és azt mondta: „Mindig ott leszek melletted.” Valahányszor ezt tette, a baba mocorogni és rugdosni kezdett.

A kis Antonella a Rio de Janeiró-i Marcílio Dias Naval kórházban született, 2019. augusztus 11-én: ez az apák napja Brazíliában, és a kislány egészen biztosan az apja lánya lesz!

Amikor az orvosok először átadták az újszülöttet a szülőknek, Antonella éppen aludt. Tarsila tisztán emlékszik rá, ahogy az alvó kisbabát a mellkasára fektették.

Flávio közel hajolt, hogy üdvözölje a lányát, és elismételte ugyanazokat a szavakat, amiket korábban is mindig mondogatott. És ezúttal Antonella úgy válaszolt, hogy kinyitotta a szemét, és elmosolyodott.

A különleges pillanatról fénykép is készült, ami azóta bejárta az internetet. Az emberek a világ minden pontján osztoztak a boldogságban, ami a szülők arcán tükröződött, amikor újszülött kislányuk elmosolyodott.

Amikor a kis Antonella világra jött, már hónapok óta hallhatta, ahogy az édesapja beszél hozzá. A magzatok már a fogantatás utáni 16-ik hétben képesek feldolgozni a hangokat, és 26 hetes korukra már reagálnak is a külvilág zajaira, a szüleik hangja pedig képes megnyugtatni őket.

Antonella édesanyja azt mondta, a kislány „az Úr ajándéka”, Fláviót pedig teljesen lenyűgözte ez az élettapasztalat. Azt mondta, hogy kislánya iránti szeretete olyan hatalmas, hogy nem fér meg a mellkasában, és hozzátette, abban a pillanatban, ahogy megpillantotta, biztos volt benne, hogy tudja, mi az igazi szeretet.

Tarsila is kimondhatatlanul boldog volt, és amikor hazaértek, megosztott egy képet magáról és a kislányáról a következő szavakkal: „Ha a vagyont szavakban mérnék, akkor én egyetlen szóban tudnám összegezni: Te. Az én ritka ékszerem, amit Isten keze metszett.”

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy Antonella rendkívül szerencsés kislány, hogy ilyen szerető szülei vannak.

A cikk és kép forrása: filantropikum.com

2020. november 09.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Miért félnek a gyerekek a sötétségtől?

Szülőként pedig törhetjük a fejünket, hogy mégis hogyan barátkoztassuk meg a csemetét a minden nap beköszöntő éjszakával, amikor a rajzfilmek jelentős részében is...

„Ha túléltük a háborút, ezt a nehéz évet is túl fogjuk” – Cukrászdák és kávézók a járványban

Ez a zsemle akkor jó, ha alig bírjátok átharapni, mert tele van rántott hússal és majonézes salival! ...

Erdélyi konyhát így még nem tálaltak – megnyílt a SZÉK

A legjobb reggelik Ezzel aztán tutira jól indul majd a nap - bár kevéssé diétásan 😀 ...

A japánok évszázadokig nem ették meg a szusiban a rizst, csak a halat

Sertéskaraj ázsiai ízekre hangolva Tésztapolc Parmezán és vörösbor egy tökéletes tésztaraguban ...

Tahinis, matcha teás, kardamomos: megkóstoltuk az Édesem szuper kekszeit

Csokis süti receptek Könnyed édesség, ami mégsem egy szokványos puding Karácsonyi desszertek ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -