Az apuka nem tudta megkülönböztetni újszülött ikreit – egy titkos módszert talált ki, hogy felismerje őket

Ezt olvasta már?


Egy apa bevallotta, hogy nem tudja megkülönböztetni egymástól az ikreit, ezért titokban pontokat rajzol a kezükre, hogy tudja, ki kicsoda.

A kétgyermekes édesapa a Redditen osztotta meg a történetét. Elmondta, hogy amikor megszülettek, még gond nélkül meg tudta őket különböztetni egymástól, de mióta visszatért a munkahelyére, és kevesebb időt tölt velük, nehezére esik eldönteni, ki kicsoda.

Elmondása szerint a felesége csak még tovább rontja a helyzetet, mivel ragaszkodik hozzá, hogy ugyanazokba a ruhákba öltöztesse őket, mert szerinte ez aranyos.

„Amióta visszamentem dolgozni, sok gondot okozott a megkülönböztetésük” – írta a férfi. „Amikor eltévesztem a neveket, a feleségem dühös lesz, és egy órán át semmibe vesz. Ő minden nap velük tölti az egész napot, így pontosan tudja, ki kicsoda. Én ezt nem tehetem meg.”

A férfi ezután bevallotta, hogy titokban rajzolni kezdett a babák kezére, hogy meg tudja különböztetni őket, és elkerülje a felesége haragját.

„Hogy a feleségem ne haragudjon rám, egy kis pontot rajzoltam az egyik baba jobb kezére (biztonságos jelölővel), a másiknak pedig a bal kezére rajzoltam egyet, és megbizonyosodtam róla, hogy a jó nevet társítom hozzájuk.

A dolog működött is, nem jelentett problémát megkülönböztetni őket, amíg a feleségem rá nem jött. Nagyon dühös lett rám, és elment otthonról. Azóta eltelt néhány nap, de még mindig haragszik rám. Most azon tűnődöm, vajon mindent elrontottam-e” – mondta a férfi.

A bejegyzésre, amit azóta töröltek, több mint ezer hozzászólás érkezett. Sokan egyetértettek a férfival, és azt írták, a feleségének megértőbbnek kellene lennie.

„A feleségednek hozzá kell szoknia ahhoz, hogy az emberek folyton összekeverik őket, amíg nagyobbak nem lesznek.” – írta az egyik hozzászóló.

„Kíváncsi vagyok, hogy ő valóban meg tudja-e különböztetni őket egymástól. Honnan tudhatnád, hogy összekeverted az ikerbabáidat?” – írta egy másik.

De nem mindenki értett egyet a férfival, és néhányan azt gondolták, hogy ő tévedett:

„Ez a nő kihordott és megszült két emberi lényt. Extrém hormonális ingadozásai lesznek. Ráadásul két csecsemőről kell gondoskodnia minden nap, egész nap, többnyire egyedül. Nem lehet őt hibáztatni azért, ha néhány hónapig egy kissé ésszerűtlenül viselkedik.” – írta egy harmadik felhasználó.

2021. november 16.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img