A tartós és boldog házasság titka: helyezd a férjed az első helyre

Ezt olvasta már?

Ha egy feleség a férjét helyezi az első helyre akkor az a házasság életük végéig fog tartani.
A gyerekek esetleg 20 évet élnek együtt a szülőkkel, ezért nem helyes, ha a házasságunkat elhanyagoljuk és csak a gyerekekre koncentrálunk.

A férj és a feleség nem szobatársak, ők partnerek és legjobb barátok, de abban az esetben, ha a gyerek lesz a középpontban az anya elveszti a feleség szerepet.

Ebben az esetben a nő olyan mint egy sofőr, aki hozza viszi a gyerekeket, uzsonnákat csomagol, felügyel rájuk és segít a házi feladatok elkészítésében. Te és a férjed annyira el lesztek foglalva más dolgokkal, hogy szép lassan eltávolodtok egymástól. Eleinte elfoglaltnak fogjátok érezni magatokat, majd egy idő elteltével szobatársakká váltok, megszokjátok mindezt. Úgy gondoljátok, hogy ez csak egy fejezet az életetekből, ez így is van, a vég kezdete. Mire a gyerekek elhagyják a szülői házat, addigra már ti arra sem fogtok emlékezni, hogy miért házasodtatok össze.

Ha helyesen szeretnéd nevelni a gyerekedet, akkor ne ő legyen a középpontban, mert ha úgy neveled akkor olyan felnőtté válik aki azt gondolja, hogy körülötte forog a világ.

A házasságot az első helyre tenni nem is olyan nehéz dolog, minden amit tenned kell az, hogy a férjed érezze, hogy szereted őt és törődsz vele.

  •  Vidd be neki minden reggel a kávét.
  •  Öleljétek meg egymást és fogjátok meg egymás kezét minél gyakrabban.
  •  Küldj neki üzenetet napközben is: “mindig rád gondolok”.
  •  A hálószoba az a hely legyen ami csak a kettőtöké, ezt magyarázzátok el a gyerekeknek is, hogy ez a szoba csak a tiétek.
  •  Mondd a férjednek minden nap, hogy szeretlek, ha lehet akkor a gyerekek jelenlétében azért, hogy lássák és hallják ők is.
  •  Tervezzetek az elkövetkezendő hétre családi programot a gyerekekkel együtt, ez megkönnyíti a te munkádat is, mint háziasszony.

Te és a férjed együtt kellene vezessétek a családot, ha arra gondolsz, hogy ketten egy csapat vagytok akkor nem is olyan nehéz dolog ez. A férjed viselkedése mindig attól függ, hogy te mennyi figyelmet szentelsz neki.

Az életben mindig oda kell figyelni és vigyázni kell valamire, ha teljesen a gyerekeidnek, vagy a kedvenc háziállatodnak vagy a munkának szenteled magad, annak következményei lesznek. Kezdésnek helyezd a férjedet az első helyre, meglátod az után az életed sokkal könnyebbé válik.

A cikk forrása: bidista.com

2021. január 18.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában