8 ok, amiért a júliusi babák különlegesek

Ezt olvasta már?


A júliusi születésnap kék eget és meleg napokat jelent! Egy tanulmány szerint azok, akik júliusban születtek, hajlamosabbak az élet napos oldalát nézni a nehéz helyzetekben is. A júliusi babák nemcsak a nyár közepén tartják a születésnapjukat, de rengeteg lehetőségük van, hogy grillezéssel és medencés partival ünnepeljék a nyarat. Nem kérdés, hogy miért olyan vidámak a júliusi babák.

Bár a nyári szezonban rengeteg okunk van az örömre, egyes kutatások szerint még több okunk van a lelkesedésre, ha júliusban születtünk. Úgy tűnik, a júliusi babák hajlamosabbak optimistábbak lenni azokhoz képest, akik a nyári hónapokon kívül születnek. Emellett általában jó egészségnek örvendenek, és úgy tűnik, kisebb a kockázata bizonyos betegségeknek. 

Íme 8 ok, amiért a júliusi születésnapok olyan különlegesek:

1. A júliusi születéskő a rubin

Az élénk, vörös rubin a júliusi születésnaposok születési köve, amely a szenvedélyt és a védelmet szimbolizálja. A rubint még a kínai nemesek is hordták magukkal a kínai északi selyemúton, mert úgy tartották, hogy ezek a drágakövek védő tulajdonságokkal rendelkeznek – írja az American Gem Society.

2. Kevesebb a betegségek kockázata

Úgy tűnik, hogy a júliusi csecsemők jó egészségnek örvendenek, mert a Columbia Egyetemnek a születési hónapról és a betegségek kockázatáról szóló tanulmánya szerint a júliusban születetteknél alacsonyabb a betegségek kockázata.

3. Optimistábbak

A júliusban született emberek általában optimisták, ami a többi nyári babára is igaz – derül ki a születési évszakokról és a személyiségről szóló tanulmányból.

4. Lehet, hogy közös születésnapjuk van Diana hercegnővel

A legikonikusabb hírességek és királyi családtagok közül néhánynak júliusban van a születésnapja. Robin Williamsről, Selena Gomezről, Jennifer Lopezről és persze a szeretett Diana hercegnőről beszélünk!

5. Júliusi csillagjegyek a Rák és az Oroszlán

A júliusban születettek vagy Rákok, vagy Oroszlánok. A Rák születésnapok június 21. és július 22. közé esnek, míg az Oroszlán születésnapok július 23. és augusztus 22. közé. A Rák-babák gyakran ismertek arról, hogy gondoskodóak, védelmezőek és empatikusak. Míg a júliusban később született Oroszlán babák arról ismertek, hogy magabiztosak, bátrak és optimisták.

6. Valószínűleg magasra nőnek

A júliusban születettek számára nem okozhat gondot a legfelső polc elérése, mivel egy brit tanulmány szerint a júliusi csecsemők nagyobb valószínűséggel lesznek magasabb felnőttek.

7. Júliusi születési virágok a pacsirta és a tavirózsa

A pacsirta és a tavirózsa ismert júliusi szülővirágok – mindkettő feltűnő szépségű! A pacsirtafű magasra nő, és gyakran kék, lila, rózsaszín vagy fehér virágokkal borított. A finom tavirózsa a tisztaságot szimbolizálja, és jól felismerhető virág, amelyet gyakran látunk a tavakban úszni.

8. Gyakran balkezesek

Az Anything Left Handed kis felmérése szerint úgy tűnik, hogy több a balkezes, aki júliusban születik. Sőt, van egy másik tanulmány is a kezességről és a születési évszakról, amely szerint a márciustól júliusig született emberek nagyobb valószínűséggel balkezesek.

Forrás: Goodhousekeeping.com

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában