7 lenyűgöző tény az áprilisi babákról

Ezt olvasta már?


Az áprilisi babák kosok vagy bikák lesznek…

Persze csak asztrológiai értelemben. Az áprilisban született babák csillagjegye vagy Kos (a kos), vagy Bika (a bika). A Kosok arról híresek, hogy tüzes, szenvedélyes és tettrekész személyiségek, míg a Bika jegyében születettek megbízhatónak, értelmesnek és az élet finomabb dolgait kedvelőnek számítanak. 

A gyémántok az áprilisi babák legjobb barátai

Az áprilisi babák születési köve – a gyémánt – éppoly szikrázó, mint amilyen szikrázó a te kicsikéd. A gyémánt a tisztaságot és az erőt szimbolizálja. Valójában a gyémánt szó a görög “adamas” szóból származik, ami azt jelenti, hogy “törhetetlen” – ez tökéletesen illik a világra kész áprilisi babádra. 

Az áprilisi babáknak édes, napsütéses születési hónapjuk van, már ettől garantált lehetne számukra a jókedv. Mind amellett, ami igazán érdekes, hogy az áprilisi babáknak két születési viráguk van: a pimasz százszorszép és a finom borsó. Ezek az ártatlanságot és a boldogságot szimbolizálják. 

Az áprilisi babák az élet napos oldalát nézik

Az áprilisi baba fél pohárral teli szemlélettel tekinthet az életre! Egy európai kutatás szerint a túlzottan pozitív beállítottságú emberek nagyobb valószínűséggel születtek tavasszal és nyáron, mint más hónapokban. A tanulmány szerzői úgy vélik, hogy ez annak az eredménye lehet, hogy a születési évszak befolyásolja a hangulatot befolyásoló neurotranszmittereket. Ha pedig még csak tervezitek a bébit és adtok az ilyen feltételezéseknek, akkor elő a naptárral és számoljunk előre…

Lehet, hogy az áprilisi baba a C-suite-ba kerül

Lehet, hogy egy nap a C-E-O (tulajdonos) betűk szerepelnek majd az áprilisi baba önéletrajzának tetején? A tudomány szerint… lehetséges! Az Economic Letters című folyóiratban közzétett kutatás szerint a márciusban és áprilisban született babák nagyobb valószínűséggel válnak vezérigazgatóvá, mint a többi hónapban születettek. Ha biztosra akarsz menni, és szeretnéd, hogy a babád áprilisban szülessen, akkor érdemes erre az időszakra időzíteni a babád születését, hogy legyen a picurkád áprilisi születésű, na., viszont, ha nem is vezérigazgató lesz, akkor sincs nagy baj.

…lehet, hogy egy mindenes lesz.

Míg bizonyos születési hónapokat bizonyos karrierutakkal hoznak összefüggésbe – legalábbis egy tanulmány szerint, amely kimondja, hogy a januári születésűek nagyobb valószínűséggel lesznek például háziorvosok -, az áprilisiaknak nem úgy tűnik, hogy egy bizonyos hivatásra rendeltettek. Ezt annak jeleként vesszük, hogy a lehetőségeik végtelenek! 

Az április babák nyerők!

Ha az ebben a hónapban született hírességeket vesszük alapul, akkor az áprilisi születésnek rengeteg sztár ereje van! Néhány híres áprilisban született arc, többek között Jennifer Garner, Saoirse Ronan, Channing Tatum, Pharrell, Kate Hudson és Gal Gadot.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában