Zöld rendszámmal a tiszta babakocsikért

Ezt olvasta már?

Videóinkban két sikeres vállalkozót mutatunk be, akik az ötletben meglátva a lehetőséget és az üzletet, befektetőket győztek meg, és ma már azon dolgoznak, hogy minél szélesebb körben meg tudják szólítani azokat, akik az ő termékeiket és szolgáltatásaikat szeretnék használni.

Manapság vállalkozást indítani, ha csak a papírmunkát nézzük, nem nehéz, de ahogy egy jó ötlet, úgy némi alaptőke sem garancia még semmire. A kisfilmekből kiderül: egy saját vállalkozás esetében távlati célokban kell gondolkodni, és lépésről lépésre építkezni, de ha úgy hozza a sors, akkor azonnal reagálni és váltani is kell. Tudni kell, mikor van szükség tőkeinjekcióra, vagy arra, hogy a cég eszközállományát bővítsék – akár megfelelő járművekkel. A Cápák Között című népszerű üzleti showműsor két vállalkozójának fokozatváltását a Ford Magyarország is segítette.

Nyári Fruzsina egy kétgyermekes anyuka, aki a pandémia miatt babakocsi-kölcsönzőjét pillanatok alatt egy másik életképes vállalkozássá alakította át, ezzel megnyitva az ország első professzionális babakocsi mosodáját. A Flóra Miniwash tulajdonosa 20 millió forintot kért, melyért cserébe 10 százalék részesedést kínált a cégéből. A pénzt elsősorban a géppark bővítésére kérte, valamint a terjeszkedésre. A befektetők támogatása mellett Fruzsina egy zöldrendszámos Forddal is magasabb fokozatra kapcsolhatta vállalkozását: a belvárosi közlekedésben nagy segítség számára a Ford Transit Custom Plug in Hybrid, amellyel könnyedén szállítja a babakocsikat, és a parkolás miatt sem kell aggódnia.

[embedded content]

Szabó Ágnes sikeres pályázatíró karrierjét dobta sutba azért, hogy fából és bőrből különleges, lézervágott technikával táskákat készítsen: így született meg az Agni’s márka. A műsorban 10%-os részesedésért cserébe 5 millió forint támogatást kért és kapott is, emellett a Ford különdíját is elhozhatta, ami az ő esetében egy tűzpiros Ford Ranger Raptor egy évre. A vásárosnaményi vállalkozó és az autó tökéletest párost alkotnak: Ágnes számára ez a pick-up hatalmas segítség a cég mindennapos teendőinek menedzselésében, legyen szó a faanyag szállításáról vagy épp egy vásári kitelepülésről.

[embedded content]

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img