Új különkiadást kap a kifutó Ford Ranger

Ezt olvasta már?

Tavaly év végén mutatták be a Ford Ranger új generációját. Az újdonság legmeghatározóbb része, hogy a Maverickhez és az F sorozathoz hasonló, szögletesebb és magasabb orr-kialakítással indul majd hódító útra.

Az új Ranger nagyobbnak látszó szélesítéseket kap majd, illetve az ajtók alján is hangsúlyosabbak lesznek az élek. Újdonság lesz még, hogy bekerül a kínálatba egy V6-os dízelmotor is. Mivel az új Ranger adja majd az alapokat a Volkswagen Amarokhoz, így valószínű, hogy a V6-os dízel is a Volkswagen miatt kerül be a választékba.

Ameddig az új modell tényleg elérhető lesz, valószínűleg sokat kell várni: az előzetes információk alapján 2023 elején várható az első példányok szállítása. Addig viszont a Ford igyekszik a régi modellből is kihozni, amit csak lehet. Az Egyesült Államokban most egy új különkiadással, vagy ha úgy tetszik, felszereltségi szinttel jelentkeztek: ez a Splash Limited Edition.

A Splash Edition nem egyetlen változatot takar: többféle, egyedi színösszeállítás elérhető. Ez egyébként nem újkeletű dolog, már a 90-es években is volt ehhez hasonló különkiadás. Most háromféle új összeállítást mutatott meg a Ford: a Snow Edition szürke, a Forest Edition sötétzöld, míg a Desert Sand Edition barnás árnyalatban készül. Az Snow változatból 750, míg másik kettőből 500-500 darab készül majd.

Minden verzió esetében egyedi felnik, egyedi ülések és a külsőre rímelő belső színek is a csomag részei. Az új verziók az Egyesült Államokban lesznek kaphatók, az európai forgalmazásról egyelőre nem esett szó.

[embedded content]

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában