Tolatni kezdett egy kamion az M4-es autóúton, hatalmas baleset lett belőle – videó

Ezt olvasta már?

Péntek kora délután a Budapest felé vezető oldalon történt a baleset.

Abony térségében az egyik lehajtón túlment egy kamionos, utána megállt és lassan elkezdett visszatolatni – írta az eset kapcsán a Magyar Közút oldala. Sokan ki tudták kerülni, de jött egy másik kamion, ami gyakorlatilag fékezés nélkül telibe találta a szabálytalanul közlekedő, tolató járművet. Egy harmadik kamionos pedig éppen csak az utolsó pillanatban tudott megállni és szerencsére nem csapódott be a két összetört járműbe.

A karambolozó kamionok teljes egészében elfoglalták a pályát. Sokan így újabb veszélyes manőverekkel a belső sávból vagy ugyanúgy tolatva kerülték ki a lehajtóágon a balesetet. A ceglédi és szolnoki szakembereink, illetve a rendőrség a helyszínre érkezve a szükséges előjelzéseket kihelyezték és megkezdődhetett a műszaki mentés.

A baleset 13 óra előtt történt és nem sokkal 22 óra előtt fejeződhetett be a roncsok elszállítása és a törmelékek, illetve a tolató kamionból kiömlő napraforgómag eltakarítása, tehát kilenc órán át volt a helyszínen pályazár. Csodával határos módon csak egy könnyű sérült volt a balesetben.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában